Ένα γράμμα από τη μακρινή Ταϊλάνδη ψάχνει να βρει τους Κύπριους παραλήπτες
22:05 - 04 Μαρτίου 2019

Από το Λονδίνο, στη Λευκωσία μέχρι την μακρινή Ταϊλάνδη, ένα γράμμα ψάχνει να βρει παραλήπτες…
Τα ξαδέλφια του που βρίσκονται στην Κύπρο ψάχνει μέσα από ένα ηλεκτρονικό γράμμα ένας δημοσιογράφος/φωτογράφος που ζει στην Ταϊλάνδη, τα ίχνη των οποίων σύμφωνα με τα όσα γράφει, έχει χάσει από το 1950.
Το γράμμα έφτασε στη κυπριακή ιστοσελίδα CyprusMail, όπου ο υπογράφων Phil Mitchell, ζητάει τη βοήθεια του κοινού για να ενωθεί και πάλι με τα ξαδέλφια του.
Στο ηλεκτρονικό γράμμα γράφει τα εξής:
«Είμαι δημοσιογράφος και φωτογράφος. Έχω δύο ξαδέλφια, την Νίκη και τον Γρηγόρη Παπαδόπουλο. Ελπίζω να είναι ακόμα ζωντανοί και να ζουν στη Λευκωσία. Λογικά σήμερα θα είναι 60 ετών.
Στα τέλη του 1940 και στις αρχές του 1950, διέμεναν στο Streatham Hill, στο Νότιο Λονδίνο στην Αγγλία και η μητέρα τους ήταν η με την μητέρα τους Margery (Mitcell).
Ζω στην Ταϊλάνδη, αλλά θα ήθελα να επισκεφθώ την Κύπρο ώστε να βρω τα ξαδέλφια μου. Οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν ευπρόσδεκτη».
