Άλλοι δύο στον χορό των συλλήψεων για τα 104 κιλά κάνναβης στη Λεμεσό

Στη σύλληψη ακόμη δύο προσώπων ηλικίας 25 και 27 χρόνων, προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη της Αστυνομίας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την ποσότητα κάνναβης, βάρους 100 κιλών περίπου, η οποία εντοπίστηκε τις προηγούμενες μέρες, στην επαρχία Λεμεσού, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας. Κατά την επιχείρηση και εντοπισμό της ποσότητας ναρκωτικών, είχαν συλληφθεί άλλα έξι πρόσωπα για αυτόφωρα αδικήματα.
 
Οι δύο οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα οκταήμερης κράτησής τους.

Υπενθυμίζεται ότι η επιχείρηση διεξήχθη στις 18 Μαρτίου, 2019, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών που εξασφάλισε η ΥΚΑΝ, σχετικά με παράνομη εισαγωγή εμπορευματοκιβωτίου που πιθανό να περιείχε ναρκωτικά. Μέλη της Υπηρεσίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση εμπορευματοκιβώτια, χώρους και πρόσωπα. 
 
Κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι συγκεκριμένο εμπορευματοκιβώτιο μεταφέρθηκε σε περιοχή της επαρχίας Λεμεσού, που ελέγχεται από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων. 
 
Με τη συνδρομή μελών της Αστυνομίας των Βρετανικών Βάσεων, μέλη της ΥΚΑΝ επέδραμαν στις 18 Μαρτίου το απόγευμα στο χώρο που βρισκόταν το εμπορευματοκιβώτιο, όπου κατά την έρευνα που έγινε, εντοπίστηκαν σε ειδικά κατασκευασμένα κιβώτια, πέραν των 350 συσκευασιών που περιείχαν κάνναβη, βάρους 100 κιλών περίπου.  
 
Για την υπόθεση, συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω από την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων τέσσερα πρόσωπα ηλικίας 49, 42, 36 και 30 χρόνων, ενώ αργότερα την ίδια μέρα συνελήφθησαν από την ΥΚΑΝ άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 39 και 48 χρόνων.

Δειτε Επισης

Αντεξέταση ανακριτή στην δίκη του Αϊκούτ-Ερωτήματα υπεράσπισης για κυπριακές εταιρείες που συνδέονται με κατηγορούμενο
Χειροπέδες σε 23χρονο και 40χρονο για τα επεισόδια στο fan club της Ομόνοιας στη Λακατάμια
Χρηματικές ποινές 600 ευρώ στη 44χρονη που εξύβρισε αστυνομικούς στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ
Παραπέμφθηκαν σε δίκη οι δύο ύποπτοι για απόπειρα φόνου και ληστεία
Βίντεο από την επιδρομή κουκουλοφόρων στο οίκημα της Ομόνοιας-«Απρόκλητη δολοφονική επίθεση από ΑΠΟΕΛίστες»
Ζητά έκτιση ποινής στις Βάσεις ο Κότας για το φόνο Κωνσταντίνιδη-Δεν θέλει να πάει Κεντρικές, την Τρίτη η απόφαση
Πυρκαγιά σε ξύλινη οροφή οικίας στο Τσέρι-Δεν υπάρχουν παγιδευμένα άτομα
Καταγγελία από επιτηρητή του ΓΣΠ ότι δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε στο πρόσωπο
Τον ανέκοψαν για έλεγχο, παρουσιάστηκε σαν... άλλος και κυκλοφορούσε με διαρρηκτικά εργαλεία
Συνελήφθη 38χρονος που εντοπίστηκαν στην οικία του ναρκωτικά και όπλα paintball