Το Κίνημα ΕνΕργώ συζήτησε με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη για θέματα κοινωνικού αποκλεισμού

Στην ανταπόκριση που βρήκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του κινήματος μαζί του σήμερα αναφορικά με τα προβλήματα στέγασης και κοινωνικού αποκλεισμού που αντιμετωπίζουν πολίτες αναφέρεται το Κίνημα ΕνΕργώ.

Σε ανακοίνωση του κινήματος σημειώνεται ότι «ο κ. Αναστασιάδης έδειξε άμεση κατανόηση και ανησυχία για το θέμα». Μας διαβεβαίωσε, προστίθεται, «ότι θα καλέσει άμεσα τους αρμόδιους Υπουργούς, Εσωτερικών και Εργασίας για να βρεθούν άμεσες λύσεις στην νέα μάστιγα αυτή του κοινωνικού αποκλεισμού και της εξαθλίωσης». Σύμφωνα με το ΕνΕργώ κατά τη διάρκεια της συνάντησης «μιλήσαμε για τα θέματα κοινωνικής στέγασης, επανένταξης και αποκατάστασης των ευάλωτων ομάδων στο άμεσο μέλλον καθώς επείγει πέραν κάθε άλλης ανάγκης».

Μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι «θα δοθούν οδηγίες όπως το Γραφείο Ευημερίας των Πολεμιδιών συνεργάζεται πλήρως μαζί μας καθώς μέχρι σήμερα ήταν σχεδόν ανύπαρκτο». Εκφράζεται ακόμη η ελπίδα ότι «ο Πρόεδρος θα τιμήσει τις υποσχέσεις του και θα φροντίσει άμεσα να εξαλειφθεί αυτή η νέα μάστιγα που κυριολεκτικά μαστίζει τον τόπο μας».

Δειτε Επισης

Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Προκαλεί ξανά ο Καπηλιώτης για Βαρωσιώτου-«Καλά της είπε και αν της είπε να ακυρώσει το πόρισμα»
Τον Κωνσταντίνο Πετρίδη ως μάρτυρα υπεράσπισης κάλεσε η πλευρά Συλλούρη-Τζιοβάνη στη δίκη Al Jazeera
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Εθνικός στόχος το Σένγκεν, όχι «σκληρό σύνορο» η Πράσινη Γραμμή-Τα οφέλη για τους πολίτες και την οικονομία