Έκκληση Ερντογάν στους ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες

Εκκληση στους ψηφοφόρους του κόμματός του να πάνε στις κάλπες απευθύνει ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν εν μέσω δημοσκοπήσεων που δείχνουν το κόμμα του να κινδυνεύει από την χαμηλή συμμετοχή στις εκλογές της 31ης Μαρτίου.

“Καλώ όλους τους πολίτες μου την Κυριακή να πάνε στις κάλπες”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας μάλιστα πως “όποιος δεν πάει στην κάλπη σημαίνει ότι μας έχει διαγράψει από το δεφτέρι του”. Σύμφωνα με τον Τούρκο Πρόεδρο “όποιος δεν πάει στην κάλπη θα έχει αφήσει τη δική του πολιτική βούληση στο έλεος κάποιου άλλου, κάθε ψήφος που δεν ρίχνεται στην κάλπη είναι βούτυρο στο ψωμί εκείνων που κάνουν σχέδια εναντίον αυτού του λαού”. Ο Ταγίπ Ερντογάν είπε πως το να μην πάει κανείς στην κάλπη είναι σαν να τιμωρεί τη χώρα και το λαό της, εκφράζοντας την ελπίδα ότι η ψηφοφορία θα ολοκληρωθεί με την πιο ψηλή συμμετοχή. 

Νωρίτερα ο υποψήφιος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ Μεχμέτ Οζχάσεκι στην Άγκυρα για τον οποίο οι δημοσκοπήσεις λένε ότι δεν εκλέγεται, δήλωσε για τις δημοσκοπήσεις “δώστε 200 χιλιάδες λίρες και θα σας βγάλουν όποιο αποτέλεσμα θέλετε”. 

Η τελευταία δημοσκόπηση της εταιρείας SONAR η οποία δημοσιεύτηκε σήμερα δείχνει ότι οι δήμοι της Άγκυρας, των Αδάνων και της Αττάλειας περνούν από τα χέρια του ΑΚΡ στα χέρια της αντιπολίτευσης. 

Δειτε Επισης

Το έγγραφο της συμφωνίας μεταξύ ΗΠΑ και Ουκρανίας-Επενδυτικό ταμείο για τα 500 δισ. από το Κίεβο
Πλήγματα του ισραηλινού στρατού σε τοποθεσίες εκτόξευσης ρουκετών στη Γάζα
ΗΠΑ και Ρωσία καταψήφισαν στον ΟΗΕ ψήφισμα της Ουκρανίας για τον τερματισμό του πολέμου
Ξεκίνησε η δίκη των τριών ανδρών για την κλοπή της χρυσής τουαλέτας από το Ανάκτορο Μπλένεμ
Οι ΗΠΑ δεν θα φύγουν από την Αλεξανδρούπολη, διαβεβαιώνει ο Τραμπ
Ελαφρώς βελτιωμένη η κατάσταση της υγείας του Πάπα Φραγκίσκου
Για σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν σχετικά με το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία κάνει λόγο ο Τραμπ
Ξεκίνησε η δίκη του χειρουργού που κακοποίησε σεξουαλικά 299 παιδιά στη Γαλλία-Παραδέχθηκε την ενοχή του
Η αμήχανη άφιξη Μακρόν στον Λευκό Οίκο-Άφαντος ο Τραμπ, δεν τον υποδέχθηκε
Πυρετός διαβουλεύσεων στη Γερμανία-Συνασπισμό με το SPD επιθυμεί ο Φρίντριχ Μερτς