Κλείδωσε η κακόβουλη ενέργεια πίσω από τη φωτιά στο όχημα αναβάτη στον Άγιο Δομέτιο

Σε κακόβουλη ενέργεια οφείλεται σύμφωνα με τις προκαταρκτικές εξετάσεις, η φωτιά που ξέσπασε νωρίς χθες βράδυ, σε όχημα αναβάτη του ιππόδρομου στον Άγιο Δομέτιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:Έκρηξη και πυρκαγιά σε όχημα αναβάτη στον Ιππόδρομο-Στο «πόδι» ο Άγιος Δομέτιος (pics)

 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η φωτιά που ξέσπασε γύρω στις εννέα σε σταθμευμένο όχημα στην οδό Ικάρου στον Άγιο Δομέτιο, δίπλα από τον Ιππόδρομο και διερευνάται κατά πόσον οφείλεται σε έκρηξη βόμβας ή εμπρησμό, κάτι που θα διαφανεί από τις εξετάσεις που επανήρχισαν με το πρώτο φως της ημέρας.

Υπενθυμίζεται ότι, χθες βράδυ λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία και την Πυροσβεστική για όχημα που είχε τυλιχθεί στις φλόγες στην περιοχή Αγίου Δομετίου και στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις των δύο υπηρεσιών.
Μετά από λίγη ώρα, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά και ακολούθως άρχισαν εξετάσεις για τα αίτια της, οι οποίες κατάληξαν σε προκαταρκτικό στάδιο, ότι οφείλονται σε κακόβουλη ενέργεια.
 
Εξάλλου, γείτονας είχε αναφέρει στον REPORTER ότι «η έκρηξη ήταν ισχυρή και προκλήθηκε αναστάτωση, αφού οι γείτονες βγήκαν αμέσως έξω από τα σπίτια τους».

Δειτε Επισης

Απτόητος από τις απειλές του Τραμπ, ο Πούτιν θα συνεχίσει τον πόλεμο
Μπήκε λουκέτο στον παράνομο βρεφοκομικό σταθμό στη Λάρνακα μετά την καταγγελία για κακοποίηση μωρού
Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Ψάχνουν τα ιατρικά αρχεία του πιλότου της Air India-Οι φήμες για κατάθλιψη και άλλα ψυχικά προβλήματα
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»