Με ExxonMobil και εκπροσώπους αμερικανικών εταιρειών συναντήθηκε ο Λαβρόφ

Ο Ρώσος Υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ είχε την Τρίτη συνάντηση με μέλη του Αμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου στη Ρωσία, με επικεφαλής τον Πρόεδρο του Alexis Rodzianko και σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού ΥΠΕΞ, στη συνάντηση ήταν, μεταξύ άλλων, παρόντες και οι επικεφαλής των ρωσικών τμημάτων των εταιρειών Johnson & Johnson, Caterpillar, Chevron και ExxonMobil.
 
Η συζήτηση, προστίθεται, επικεντρώθηκε στην κατάσταση των ρωσοαμερικανικών σχέσεων, ενώ δόθηκε έμφαση στις προοπτικές για οικονομική συνεργασία καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι δύο χώρες περνούν μια δύσκολη περίοδο «λόγω των ενεργειών της επίσημης Ουάσιγκτον».
 
Ο κ. Λαβρόφ αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλεται από τη Ρωσία για την βελτίωση του επιχειρηματικού κλίματος, ενώ υπογράμμισε τις επωφελείς ευκαιρίες που παρέχει η ρωσική οικονομία σε Αμερικανούς επιχειρηματίες και επενδυτές, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Νεκροί 27 κατασκηνωτές από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Πώς πλημμύρισε η περιοχή σε λίγα λεπτά
Συνεχίζεται η απεργία μεταφορέων-Ψάχνουν αλλά δεν βρίσκουν λύσεις στα προβλήματα
Επανήλθε με σφοδρότητα το ΑΚΕΛ, κατηγορεί ΠτΔ και Αννίτα για προστασία Αγγελίδη-«Έπρεπε να ήταν προ πολλού σπίτι του»
Εννιά στους δέκα απόφοιτοι πανεπιστημίου βρίσκουν δουλειά εντός πέντε χρόνων μετά τις σπουδές τους
Εξαπάτησαν 62χρονη για δήθεν απλήρωτο εξώδικο-Της απέσπασαν χιλιάδες ευρώ
Μέτωπα πυρκαγιών σε Πάφο και Λεμεσό-Επιχειρούν από ξηράς και αέρος οι δυνάμεις πυρόσβεσης
Κοινές ανησυχίες μεταξύ ΔΗΚΟ-ΔΗΠΑ αλλά όχι κοινή κάθοδος στις Βουλευτικές
Στο μικροσκόπιο της Βουλής η απόφαση του ΕΔΑΔ-«Η Νομική Υπηρεσία δεν αντιλήφθηκε τη σοβαρότητα της απόφασης»
Μαζική η διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για την απόφαση του ΕΔΑΔ-Συμμετέχουν 16 οργανώσεις
Σείεται η Νομική Υπηρεσία μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ-Επιμένουν κόμματα και βουλευτές για παραίτηση Αγγελίδη