Δεκάδες ακινητοποιημένα οχήματα λόγω κακοκαιρίας στην Πάφο-Χάος στους δρόμους

Πολλά προβλήματα άφησε πίσω της η σφοδρή χαλαζόπτωση που έπληξε το μεσημέρι της ορεινές και ημιορεινές περιοχές της Επαρχίας Πάφου.
 
Από τη σφοδρή χαλαζόπτωση η κυκλοφορία στον δρόμο Πάφου-Πόλεως Χρυσοχούς διεξάγετο για ώρα με αρκετά προβλήματα, αφού δεκάδες οδηγοί ακινητοποίησαν τα οχήματά τους στην άκρη του δρόμου, μέχρι να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.
 
Μάλιστα, η Τροχαία δέχθηκε κλήσεις από οδηγούς στον δρόμο Παναγιάς-Κοιλάδας, εκ των οποίων κάποιο μεταφέρθηκαν από περιπολικά της Αστυνομίας.
Μάλιστα στον ίδιο δρόμο σημειώθηκε τροχαίο ατύχημα γύρω στη μια το μεσημέρι με την εμπλοκή δύο οχημάτων ενώ τραυαμτίστηκαν και τρία πρόσωπα μεταξύ των οποίων και ένα παιδί. Οι τρείς τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης για περίθαλψη.
Η χαλαζόπτωση έπληξε την Πέγεια και όλα τα χωριά βορειότερα μέχρι την Πόλη Χρυσοχούς, ενώ στη Λεμεσό χαλαζόπτωση παρατηρήθηκε στις ημιορεινές περιοχές.
Περαιτέρω, λόγω χαλαζόπτωσης και χιονόνερου που σημειώνεται στις περιοχές Παναγιάς και Κύκκου γύρω στις 3.30 το απόγευμα σήμερα Κυριακή, ο δρόμος Παναγιάς – Κύκκου είναι ανοικτός μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Άσπρισε η παραλία της Πέγειας από τη χαλαζόπτωση-Εικόνες σπάνιας ομορφιάς αλλά και προβλήματα (pics-video)

Την ίδια ώρα ο δρόμος από Γιόλου προς Στρουμπί, λόγω της χαλαζόπτωσης, έχει καταστεί ολισθηρός.

 
Την ίδια ώρα ο δρόμος από Γιόλου προς Στρουμπί, λόγω της χαλαζόπτωσης, έχει καταστεί ολισθηρός.
 
 

Δειτε Επισης

Αναβολή στην υπόθεση για τη Γερμανίδα που κατηγορείται για σφετερισμό στα κατεχόμενα
Στο μικροσκόπιο της Ελεγκτικής το αναψυκτήριο στο Πάρκο Ακαδημίας-Ευθύνες σε Τμ. Δασών και μη ορθός προγραμματισμός
Παππούδες κρίθηκαν ένοχοι για τη δολοφονία του δίχρονου εγγονού τους-«Τον κρατούσαν σαν σακούλα σκουπιδιών»
Φόρτωσε τρία βαν με λαθραία τσιγάρα 44χρονος και την πλήρωσε ακριβά με 77 χιλιάδες (pics)
Το Ισραήλ βομβαρδίζει θέσεις του συριακού στρατού-Eκατοντάδες οι νεκροί από τις συγκρούσεις με τους Δρούζους
Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς
Οδηγούσε υπό την επήρεια ναρκωτικών με 166 χιλιόμετρα-Χειροπέδες σε 35χρονο
Άκουσε τα αιτήματα των τυφλών ο ΟΚΥπΥ αλλά τα κενά για τα άτομα με αναπηρία παραμένουν κραυγαλέα
Στο κάδρο της ποινικής έρευνας για ΤΑΚΑΤΑ πέραν των 15 προσώπων, δύο ψηλά στη λίστα-Δεν αποκλείεται ανατροπή δεδομένων
Το μπαλάκι στο Υπουργικό για διαθεσιμότητα Νικολαΐδη, ζήτημα με Αναστασιάδου και Μιχαήλ-Προεκτάσεις για τους τρεις αξιωματούχους