Μαραντόνα: «Ποιος ηλίθιος πίστευε ότι η Αργεντινή θα νικούσε τη Βενεζουέλα;»

Η Αλμπισελέστε ηττήθηκε με 3-1 σε φιλικό αγώνα, στην επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, με τους δημοσιογράφους στο Μεξικό, όπου δουλεύει ως προπονητής, να ρωτάνε σχετικά τον "Ντιεγκίτο".

«Δεν είδα το ματς, δεν βλέπω ταινίες θρίλερ», είπε αρχικά ο Μαραντόνα και ακολούθως ανέβασε στροφές: «Υπάρχουν ακόμη άσχετοι που κάνουν κουμάντο στην εθνική ομάδα. Τι πίστευαν; Οτι θα νικούσαμε την Βενεζουέλα; Ποιος μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος; Η Βενεζουέλα έχει μια χαρά ομάδα σε σχέση με την Αργεντινή, την οποία δεν βλέπω να νικάει κανένα ματς έτσι όπως πάει».

Κι αφού είχε πάρει μπρος, ο Pibe de Oro συνέχισε αναφέροντας ονόματα: «Νιώθω και είμαι πολύ Αργεντίνος, όπως ο Ρουτζέρι, ο Μπατίστα, ο Τζούστι, ο Πούμπιδο, ο Κανίγια... Η ομάδα που έχουμε τώρα δεν αξίζει την φανέλα που φοράει, ενώ αυτοί που ανέφερα είχαν κάνει... τατουάζ αυτή τη φανέλα. Δεν ξέρω ποιος είναι ο Ταπία (πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Αργεντινής), δεν ξέρω αν είναι καθηγητής μαθηματικών ή κάτι άλλο, αλλά ξέρω ότι δεν έχει την παραμικρή ιδέα. Λυπάμαι για τον λαό της Αργεντινής που εξακολουθεί να πιστεύει αυτούς τους ψεύτες. Λυπάμαι για τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πρέπει να τα ακούνε αυτοί, αντί για τους παράγοντες. Είναι πολύ λυπηρό το πόσο εύκολα χάνουμε το πρεστίζ μας».

Πηγή: Gazzeta.gr

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Ισοπεδώθηκαν κτίρια από την επίθεση Ιράν σε Ισραήλ-Στους 86 οι τραυματίες
Συνεδριάζει η Επιτροπή αντιμετώπισης κρίσεων και εκτάκτων αναγκών COBRA μετά τις επιδρομές ΗΠΑ στο Ιράν
Ερωτήματα για την κατάσταση των πυρηνικών του Ιράν μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
Δορυφορικές φωτογραφίες αποκαλύπτουν τις καταστροφές στο Φορντό μετά τα αμερικανικά πλήγματα
Τα δύο σενάρια μετά τον βομβαρδισμό του Ιράν-Το ρίσκο Τραμπ, πώς μπορεί να ξεφύγει η κατάσταση
Επανεκλέγηκε στη θέση του ΓΓ του ΑΚΕΛ ο Στέφανος Στεφάνου-Ήταν η μοναδική υποψηφιότητα
Αναμένουν άνοδο στις τιμές πετρελαίου οι επενδυτές, στροφή προς ασφαλή καταφύγια
Σε διαρκή σύνοδο το ΣΕΑ λόγω των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή-Παρακολουθεί την κατάσταση η Κυβέρνηση
«Όλα στο τραπέζι για να υπερασπιστούμε το έθνος μας»-Στη Μόσχα ο ΥΠΕΞ του Ιράν, βλέπει Πούτιν
Πώς οι ΗΠΑ επιτέθηκαν στο Ιράν-Ο Τραμπ στο war room με καπέλο MAGA, οι απειλές και οι βομβαρδισμοί