Δύο χρόνια μετά...Στο εδώλιο πέντε πρόσωπα για την απαγωγή της μικρής Μαρί

Πέντε πρόσωπα θα βρεθούν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για την απαγωγή της μικρής Μαρί-Ελένης, η οποία απήχθη τον Απρίλιο του 2017 έξω από το νηπιαγωγείο της στο Στρόβολο.
 
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πολίτης», η Αστυνομία άσκησε ποινικές διώξεις σε τρεις Κύπριους, μια γυναίκα από την Ολλανδία και ένα πρόσωπο από τρίτη χώρα, για την απαγωγή της τετράχρονης τότε Μαρί-Ελένης.
 
Οι κατηγορούμενοι που αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της συνωμοσίας για διάπραξη πλημμελήματος, συνωμοσίας για απαγωγή και απαγωγή, αναμένουν κλήτευση τους για να βρεθούν ενώπιον Δικαστηρίου, ούτως ώστε να απαντήσουν για το κατά πόσον παραδέχονται ή όχι τα αδικήματα.
 
Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, τα αδικήματα αποδόθηκαν σε πλημμέλημα και όχι σε κακούργημα γιατί η απαγωγή διαπράχθηκε από νόμιμο κηδεμόνα, που στην συγκεκριμένη περίπτωση, ήταν ο πατέρας της τετράχρονης, ο οποίος θα δικαστεί στη Νορβηγία για την υπόθεση.
 
Υπενθυμίζεται ότι, η απαγωγή διαπράχθηκε στις 27 Απριλίου 2017 και περίπου έξι μήνες αργότερα το θρίλερ για την οικογένεια έλαβε τέλος, όταν το παιδί εντοπίστηκε και επέστρεψε στα χέρια της μητέρας της.
 
Την 27η Απριλίου, η μητέρα της μικρής μετέφερε την τετράχρονη στο νηπιαγωγείο όπου φοιτούσε. Μόλις έφθασαν στο σημείο και κατέβηκαν από το αυτοκίνητο, δύο άγνωστοι άρπαξαν το παιδί, μπήκαν σε όχημα και τράπηκαν σε φυγή.
 
Έκτοτε η τύχη της μικρής αγνοείτο, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι η απαγωγή διαπράχθηκε από τον πατέρα της ανήλικης, ο οποίος συνελήφθη μετά από έξι μήνες στη Νορβηγία και το παιδί επέστρεψε στην αγκαλιά της μητέρας του.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Δεσμευτική απόφαση Εφετείου για αποκάλυψη απόρρητων εγγράφων-Δεν επιβάλλεται να παρουσιάζονται αυτούσια
Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές
Χειροπέδες και σε 15χρονο για την επίθεση και ληστεία ζεύγους στην Πάφο
Αυξημένες οι πυρκαγιές το 2025, μικρότερη όμως η καμένη έκταση-Μία στις τέσσερις φωτιές από εμπρησμό
Έστησαν επιχείρηση και εντόπισαν εκατοντάδες κούτες καπνικών-Συνελήφθη 60χρονος
Παραδόθηκε ένας από τους αναζητούμενους για την επίθεση στην Αγία Νάπα-Άφαντοι άλλοι έξι
Καλεί Ανώτατο να δικαιολογήσει δημόσια την απόφαση του για Βαρωσιώτου ο Πρόεδρος, κατανοεί τις αντιδράσεις
Έξι ώρες μετά λύθηκε ο συναγερμός για τη διαρροή υγραερίου-Στην κυκλοφορία ο δρόμος παρά την Κοφίνου