Αποχώρησε από συνάντηση με Εκτελεστικό Διευθυντή νοσοκομείων Λάρνακας- Αμμοχώστου η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ

Για θέμα αρχών, συνδικαλιστικών θεσμίων και σεβασμού προς τη συντεχνία, αποχώρησε η Παγκύπρια Συντεχνία Νοσηλευτών από τη σημερινή συνάντηση με τον Εκτελεστικό Διευθυντή των νοσοκομείων Λάρνακας και ελεύθερης Αμμοχώστου Γεώργιο Καροτσάκη, στο πλαίσιο του διαλόγου με τους Εκτελεστικούς Διευθυντές των δημόσιων νοσηλευτηρίων, Κατά τη συνάντηση επρόκειτο να συζητηθούν τα θέματα στελέχωσης και οργανογράμματος των νοσηλευτηρίων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της.
 

Η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ προσθέτει ότι προσέρχεται πάντα στον διάλογο με πνεύμα καλής θέλησης, συναντίληψης και κάθε σοβαρότητας και ειλικρίνειας, στόσο, «κατά τις τελευταίες συναντήσεις διαπιστώνουμε ότι δεν τηρούνται οι διαδικασίες, αφού, κατ’ επανάληψη, στις συναντήσεις που επίσημα συμμετέχει μόνο η ΠΑ.ΣΥ.ΝΟ,  ανάγονται θέματα που υποβάλλουν άλλοι φορείς, οι οποίοι δηλώνουν επίσημα ότι δεν συμμετέχουν στον διάλογο».
 
Γι’ αυτό, σημειώνει, σήμερα έφθασε ο κόμπος στο χτένι. «Δεν πρόκειται να δεχθούμε οποιεσδήποτε πρακτικές που υποβαθμίζουν το επίπεδο του διαλόγου και τορπιλίζουν το καλό κλίμα που δημιουργήσαμε μέχρι στιγμής για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των νοσηλευτηρίων», προστίθεται.

Αναφέρεται ακόμα ότι μέλη του Δ.Σ. της συντεχνίας των Επαρχιών Λάρνακας και Αμμοχώστου παρέμειναν στη συνάντηση για συζήτηση των τοπικών θεμάτων και προβλημάτων.
 
«Η συντεχνία δηλώνει πως προσδοκά ότι στην επόμενη συνάντηση θα τηρηθεί η σωστή διαδικασία του διαλόγου μεταξύ των φορέων οι οποίοι δηλώνουν πρόθυμοι να συμμετέχουν σε αυτήν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Δειτε Επισης

Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά
Ξεκινά η αποδοχή αιτήσεων για έκδοση μπλε κάρτας της ΕΕ-Όλες οι λεπτομέρειες
​​​​​​ Παραδόθηκε στην κυκλοφορία τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λεμεσού-Σαΐττά
Εκκαθάρισε τις δηλώσεις εισοδήματς για το 2023 πριν την υποβολή νέων για το 2024 ο Έφορος Φορολογίας
Κατεβαίνει σε διαμαρτυρία την Τρίτη η ΠΟΓΟ έξω από τη Νομική μετά την καταδίκη του ΕΔΑΔ
Απαντά στην κριτική για την ειδική εκπαίδευση η ΥΠΑΝ-«Εργαζόμαστε εντατικά για τεκμηριωμένο νομοσχέδιο»
Προειδοποιήσει το Υπ. Υγείας για παράνομη κυκλοφορία φαρμακευτικών προϊόντων «Dysport» και «Botox»
Σε εικοσιτετράωρη απεργία τη Δευτέρα κατέρχονται οι Μεταφορείς Α’