Χ.Ακάρ: Αν πεθάνουμε θα γίνουμε ήρωες, αν ζήσουμε θα γίνουμε βετεράνοι

Είμαστε υπέρ της ειρήνης στην ανατολική Μεσόγειο και την Κύπρο αλλά δεν θα εκχωρήσουμε στο ελάχιστο τα δικαιώματά του λαού μας, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ. 

Σε ομιλία του στο εργοστάσιο συντήρησης της πολεμικής αεροπορίας, είπε ότι “είμαστε πάντοτε υπέρ της ειρήνης, του διαλόγου και των σχέσεων καλής γειτονίας στη Μαύρη Θάλασσα, την ανατολική Μεσόγειο, την Κύπρο, ωστόσο δεν θα παραβιάσουμε ούτε στο ελάχιστο τα δικαιώματα αυτού του λαού”.

Ο Τούρκος Υπουργός είπε “έχουμε πάρει κάθε μέτρο που περνάει από το χέρι μας και θα συνεχίσουμε να το παίρνουμε στο πλαίσιο της αντίληψης ‘αν πεθάνουμε θα γίνουμε ήρωες, αν ζήσουμε θα γίνουμε βετεράνοι”.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
ΒΙΝΤΕΟ: Κοντά στα σπίτια η φωτιά στην Εύβοια-Μήνυμα του 112 για εκκένωση των Τσακαίων προς Στύρα
Μαφιόζικο χτύπημα βλέπει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος
Εγκληματική οργάνωση από τελωνειακούς στη Θεσπρωτία-Έκαναν ελέγχους μόνο σε όσους δεν πλήρωναν
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στην Ελλάδα-Μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια Εύβοιας
Σε αστυνομικούς σταθμούς οι έξι ανήλικοι για τα επεισόδια σε δομή-Αναζητούν χώρους διαμονής οι ΥΚΕ
Αναλαμβάνει την ευθύνη ο Αγγελίδης για το χαστούκι του ΕΔΑΔ αλλά... «Η έμπρακτη ανάληψη ευθύνης δεν συνάδει με την αποχώρησή μου»
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
Βίασαν και εκβίασαν την 14χρονη για να μη μιλήσει οι 4 Ρομά-Σε άθλια κατάσταση βρήκε το παιδί πολίτης
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του