Κλειστά τμήματα των αυτοκινητόδρομων Λευκωσίας-Λεμεσού και Πάφου-Λεμεσού

Εργασίες, για τοποθέτηση εναέριων καλωδίων ηλεκτρικού ρεύματος, διεξάγονται σήμερα από τις 6π.μ., μέχρι και τις 11.00π.μ., σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Λευκωσίας – Λεμεσού, στο ύψος Χοιροκοιτίας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών, θα κλείνει κατά διαστήματα, για μερικά λεπτά, το τμήμα του αυτοκινητόδρομου και στις δύο κατευθύνσεις, προς Λευκωσία και προς Λεμεσό.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, διατηρώντας απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας, οι οποίοι θα βρίσκονται στα σημεία όπου θα διεξάγονται οι οδικές εργασίες, για ρύθμιση της τροχαίας κυκλοφορίας και παροχή βοήθειας προς το κοινό.

Την ίδια στιγμή, κλειστό παραμένει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από το σημείο παρά την έξοδο προς το Πισσούρι, μέχρι και την έξοδο προς Αυδήμου, λόγω οδικών έργων που διεξάγονται, μετά την κατολίσθηση όγκων χώματος και πετρών που σημειώθηκε περί τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου.

Η τροχαία κυκλοφορία διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς το Πισσούρι, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, μέσω της εισόδου παρά την Αυδήμου. Σχετική σήμανση υπάρχει κατά μήκος της διαδρομής.

Στις υπόλοιπες κύριες οδικές αρτηρίες δεν παρατηρείται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα. Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις διακινήσεις τους και να ακολουθούν πιστά τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας, προς αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί στην κλήρωση του Τζόκερ
Χάθηκαν τα ίχνη 43χρονης στη Λευκωσία (pic)
Ταλαιπωρία και πάλι στους οδηγούς-Κλείνει μέχρι την Παρασκευή τμήμα στον αυτοκινητόδρομο
Εκατό χιλιάδες άνθρωποι διαδήλωσαν στη Χάγη κατά του πολέμου στη Γάζα
Επί γης κόλαση η Γάζα-Εκατοντάδες άμαχοι νεκροί, χωρίς νερό και τρόφιμα οι κάτοικοι, νέα μεγάλη επίθεση από το Ισραήλ
Ιδιωτική ακρόαση με τον Πάπα είχε ο ΥΠΕΞ-Στο επίκεντρο ο ρόλος της Κύπρου μεταξύ πολιτισμών και θρησκειών
Ανοιχτός ο Νετανιάχου σε συμφωνία που θα περιελάμβανε το τέλος των επιχειρήσεων στη Γάζα-Τι όρο θέτει
Επανήλθε το ΑΚΕΛ και απαντά εκ νέου στον ΠτΔ-«Μικροπολιτική και συνεχής προεκλογική εκστρατεία για το 2028»
Σοκαριστικές μαρτυρίες από το ιστιοφόρο που «καρφώθηκε» στη γέφυρα του Μπρούκλιν-«Ακούγαμε ουρλιαχτά»
Σε προκαταρκτική «δίκη» ο Τυχικός για την συμπεριφορά του, εξηγήσεις ενώπιον της Ιεράς Συνόδου-«Καταγγελίες από παντού»