«Κερδίσαμε αλλά ήμασταν τραγικοί...»

Μπορεί να κερδίσαμε αλλά ήμασταν τραγικοί αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του ο πρόεδρος της Ένωσης Νέων Παραλίμνίου, Γιώργος Τσόκκος.

Αφού έδωσε συγχαρητήρια στην καλαθοσφαιρική ομάδα ο κ. Τσόκκος, μίλησε για τραγική ομάδα στο ποδόσφαιρο και στο χθεσινό ματς με τον Ερμή.

Την ίδια ώρα αναφέρθηκε στον τερματοφύλακα Πέτρου για τον οποίο είπε θα έρθει η σειρά του στην Εθνική.

Αναλυτικά:
«Συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ, να παίρνεις τον Κεραυνό στο τελευταίο σουτ δεν είναι ποτέ εύκολο. Στο ποδόσφαιρο ήμασταν τραγικοί παρά την νίκη, όπως τραγικοί ήμασταν και στο δεύτερο ημίχρονο με Ανόρθωση. Ο Πέτρου είναι ο μόνος Κύπριος τερματοφύλακας που έχει την αυτοπεποίθηση και μπορεί να παίζει 2 χρόνια βασικός, θα έρθει η σειρά του στην Εθνική…»
 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη Αζέρος ιρανικής καταγωγής στην Κρήτη-Φωτογράφιζε τις αεροναυτικές βάσεις στη Σούδα
Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Εν αναμονή των αντιποίνων του Ιράν στις ΗΠΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Τραμπ
Σκέψεις για δημιουργία ιστοσελίδας που θα συγκεντρώνει όλο τον δημόσιο τομέα και ενισχύει τη «Διαφάνεια»