Έχασε τη μάχη ο 24χρονος μοτοσικλετιστής στη Λεμεσό-Μοιραία στροφή από οδηγό

Την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο άφησε ο 24χρονος μοτοσικλετιστής Χρίστος Αρτεμίου, έπειτα από νέο θανατηφόρο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτη στη Λεμεσό.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νέα τραγωδία γράφτηκε γύρω στις 9 και 30 το βράδυ στην οδό Αγ. Φυλάξεως, όταν 60χρονος οδηγός στην προσπάθεια του να στρίψει δεξιά προς την οδό Κρήτης, ανέκοψε την ελεύθερη πορεία του μοτοσικλετιστή ο οποίος ερχόταν εξ αντιθέτου με νότια κατεύθυνση.
Από τη βίαιη σύγκρουση ο 24χρονος μοτοσικλετιστής, διανομέας φαγητού, εκτινάχθηκε στην άσφαλτο, ενώ αμέσως στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο για την μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Ωστόσο, πάρα της προσπάθειες των επί καθήκοντι ιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, ο νεαρός υπέκυψε στα τραύματα του, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του.
 
Στο σημείο για εξετάσεις κλήθηκε η Αστυνομία.
 

Δειτε Επισης

Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Καταγγελία στην Αστυνομία για κακοποίηση βρέφους σε σταθμό στη Λάρνακα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Ψάχνουν τα ιατρικά αρχεία του πιλότου της Air India-Οι φήμες για κατάθλιψη και άλλα ψυχικά προβλήματα
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»
Τα 32 δευτερόλεπτα μέχρι την καταστροφή του αεροσκάφους της Air India-Τι έγινε στο πιλοτήριο και οι διακόπτες καυσίμου
Financial Times: Ο Τραμπ ρώτησε τον Ζελένσκι αν μπορεί να χτυπήσει τη Μόσχα, εάν πάρει όπλα μεγάλου βεληνεκούς