1001+ Επιλογές στην Parimatch για το Κάλιαρι - Φιορεντίνα Βλέπεις HT/FT X/X; 5.10

Ο εναρκτήριος αγώνας για την 28η αγωνιστική της Σέριε Α, φέρνει αντιμέτωπες την Κάλιαρι και την Φιορεντίνα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο “Σαρντέγνια Αρένα” και αναμένεται να είναι πολύ ενδιαφέρον, αφού οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη. Η Parimatch σας προσφέρει πάνω από 1001 επιλογές και τις καλύτερες αποδόσεις για να απολαύσετε τον αγώνα. Ο άσσος έχει απόδοση 3.30, το Χ έχει απόδοση 3.30, ενώ 2.31 έχει η απόδοση του διπλού.

Μήπως θα δούμε γκολ και στα δύο ημίχρονα; Απόδοση 1.87

Το Ασιατικό σύνολο τερμάτων όβερ 2.25 έχει απόδοση 1.86

Εναλλακτικό σύνολο τερμάτων:
Γκολ Over Under
3.5 3.75 1.27
2.5 2.12 1.77
1.5 1.36 3.15
 
Δείτε όλες τις αγορές για το ματς αυτό εδώ


Ημίχρονο / Τελικό:
Κάλιαρι / Κάλιαρι 5.40
Κάλιαρι / Ισοπαλία 14.0
Κάλιαρι / Φιορεντίνα 24.0
Ισοπαλία / Κάλιαρι 7.00
Ισοπαλία / Ισοπαλία 5.10
Ισοπαλία / Φιορεντίνα 5.40
Φιορεντίνα / Κάλιαρι 27.0
Φιορεντίνα / Ισοπαλία 13.5
Φιορεντίνα / Φιορεντίνα 3.70
Parimatch: Παίξε στην Parimatch με €100 bonus, 250+ αγορές και 500+ επιλογές ανά αγώνα, σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία και σε όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα & ίσως τις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς! Μοναδικές Προσφορές Live Bet Insurance και Series of Bets που σου δίνουν Μετρητά, με ΜΗΔΕΝΙΚΕΣ προϋποθέσεις τζίρου!
Σημείωση: Οι αποδόσεις αναπροσαρμόζονται συνεχώς.
Η Parimatch είναι ένα κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα. Η Pari-Tech (CY) Limited, εταιρεία εγγεγραμμένη στην Κύπρο με καταχωρημένη διεύθυνση Καρπενησίου 9, Στρόβολος, 2021 Λευκωσία, Κύπρος, της οποίας οι δραστηριότητες αδειοδοτούνται και ρυθμίζονται από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων Κύπρου σύμφωνα με την άδεια B0013 αποδέκτη στοιχημάτων Κατηγορίας Β. (Ημερομηνία Έκδοσης: 5 Οκτωβρίου, 2017)
Προειδοποίηση: Ο στοιχηματισμός μπορεί να είναι εθιστικός, παίξτε υπεύθυνα. Οι παίκτες πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών. Η χρήση υπηρεσιών στοιχημάτων από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών απαγορεύεται ρητά από το νόμο.

 

Δειτε Επισης

Νετανιάχου: Το Ισραήλ έχει πλησιάσει τους στόχους του στον πόλεμο με Ιράν
Απέναντι στην Τουρκία πέντε αραβικές χώρες για τη στάση της για Κυπριακό στον Οργανισμό Ισλαμικής Συνεργασίας
Χειροπέδες σε 35χρονη που πιάστηκε με ναρκωτικά στην οικία της-Κατέγραφε παράνομα δημόσιο χώρο
Έστειλαν μήνυμα σε 54χρονο για δήθεν πληρωμή εξωδίκου και του απέσπασαν 1.600 ευρώ
Σε κλίμα αντιπαράθεσης η συνεδρία ΣΑ-«Όταν ο κόσμος βρέθηκε στο χείλος της αβύσσου, οι ΗΠΑ έκαναν το βήμα μπροστά»
Η πρώτη δήλωση Χαμενεΐ μετά τις αμερικανικές επιδρομές στο Ιράν-«Η τιμωρία συνεχίζεται»
Στους 22 οι νεκροί από την επίθεση στην ελληνορθόδοξη εκκλησία στη Δαμασκό-Σκηνές χάους, επιρρίπτεται στον ISIS η ευθύνη
LIVE: Εν αναμονή των αντιποίνων του Ιράν στις ΗΠΑ-Συνεδριάζει το Συμβούλιο Ασφαλείας του Τραμπ
Σκέψεις για δημιουργία ιστοσελίδας που θα συγκεντρώνει όλο τον δημόσιο τομέα και ενισχύει τη «Διαφάνεια»
Αισιοδοξία για φρένο στην άνοδο τιμών στα καύσιμα λόγω πολέμου, αλλά έρχεται αύξηση έξι σεντ από πράσινη φορολογία