Καλεί τους γιατρούς να ενταχθούν στο ΓΕΣΥ ο Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου

«Ναι» στο ΓεΣΥ δηλώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου και αναμένει ότι το ίδιο θα κάνουν και όλοι οι γιατροί με τους οποίους συνεργάζεται. Ο σύνδεσμος και τα μέλη του, με ανακοίνωση τους, καλούν όλους τους γιατρούς όπως ενταχθούν στο ΓεΣΥ και βοηθήσουν στην επιτυχή εφαρμογή του.
 
Για την επιτυχή εφαρμογή του ΓεΣΥ, σημειώνεται, χρειάζεται να συμπορευθούν οι ασθενείς με τους  γιατρούς, ενώνοντας δυνάμεις. Οι ασθενείς μας από τη δική τους πλευρά, αναφέρεται, αναγνωρίζουν το σημαντικό έργο που επιτελεί ο κάθε γιατρός ξεχωριστά. Για την οργάνωση μας, η οποία εκπροσωπεί χιλιάδες ασθενείς είναι ιδιαίτερα σημαντικό να διασφαλίσουμε την απρόσκοπτη συνεργασία μας με τους γιατρούς και τους επαγγελματίες υγείας τους οποίους εκτιμούμε αφάνταστα, προστίθεται. 
 
«Ως Κυπριακός Σύνδεσμος Φίλων και Ατόμων με Όγκους Εγκεφάλου γνωρίζουμε ότι η εφαρμογή του ΓεΣΥ θα επιφέρει πλειάδα ωφελημάτων στους ασθενείς, στους πολίτες, τους πάροχους υγείας που συμμετέχουν στο ΓεΣΥ και στην κοινωνία γενικότερα. Γι’ αυτό και καλούμε τον κάθε γιατρό όπως ακούσει τη φωνή του ασθενή που τον καλεί να δηλώσει συμμετοχή στο ΓεΣΥ και να προσφέρει τις υπηρεσίες του εντός ΓεΣΥ, δείχνοντας ότι κατανοεί τα πελώρια προβλήματα στη δημόσια υγεία και ότι οι οικονομικές ανάγκες δεν επιτρέπουν πλέον στους ασθενείς να καταβάλλουν από την τσέπη χρήματα για υπηρεσίες υγείας τις οποίες θα πρέπει να απολαμβάνουν δωρεάν και ισότιμα», προστίθεται.
 
Ο Σύνδεσμος καλεί τους ασθενείς και όλους τους πολίτες όπως στηρίξουν την εφαρμογή του ΓεΣΥ και παροτρύνουν τους γιατρούς τους να συμβληθούν με το ΓεΣΥ αν θέλουν να συνεχίσουν να τους επισκέπτονται.
 
Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Πάνω από 1,200 οι συμμετοχές για το e-κοφίνι-Κάθε Δευτέρα και Πέμπτη ανακοινώνονται οι τιμές
Μειωμένη κατά το ήμισυ η κίνηση στα κέντρα αναψυχής το Πάσχα-Οι εκτιμήσεις για τις επόμενες ημέρες
Δεν υποχωρούν οι βροχές και οι καταιγίδες-Στους 25 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Ανέτοιμη η Κύπρος για την ανεξάρτητη διαβίωση για ΑμεΑ-«Ο δρόμος είναι γεμάτος με θεσμικά εμπόδια»
ΒΙΝΤΕΟ: Έντονα καιρικά φαινόμενα και διακοπές ρεύματος σε Λευκωσία και Λεμεσό
Συστάσεις Πολιτικής Άμυνας προς το κοινό λόγω της κακοκαιρίας
Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση-Η πρόγνωση του καιρού μέχρι και την Τετάρτη
Ζωντανεύουν τα ορεινά χωριά-Αναβιώνουν τα πασχαλινά ήθη και έθιμα μέσα από εκδηλώσεις
Ένας στους πέντε ηλικιωμένους περνά μόνος τις γιορτές-Στο τραπέζι η υπηρεσία εθελοντή στις γειτονιές
«Το πρώτο Πάσχα στον καταυλισμό»-Πώς γιόρτασε η Κύπρος την Ανάσταση το 1975