Κλειστός παραμένει ο δρόμος κοντά στο Πισσούρι

Κλειστό παραμένει το τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πάφου – Λεμεσού, στην κατεύθυνση προς Λεμεσό, από το σημείο παρά την έξοδο προς το Πισσούρι, μέχρι και την έξοδο προς Αυδήμου, λόγω οδικών έργων που διεξάγονται, μετά την κατολίσθηση όγκων χώματος και πετρών που σημειώθηκε περί τα τέλη του περασμένου Φεβρουαρίου.

Η τροχαία κυκλοφορία διοχετεύεται στον παλαιό δρόμο Πάφου – Λεμεσού, μέσω της εξόδου προς το Πισσούρι, ενώ οι οδηγοί μπορούν να επιστρέφουν στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού, μέσω της εισόδου παρά την Αυδήμου. Σχετική σήμανση υπάρχει κατά μήκος της διαδρομής.

Οι διερχόμενοι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα και να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα.

Στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα σήμερα Τρίτη, 12 Μαρτίου. Προτρέπονται όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους να τηρούν τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τα σήματα Τροχαίας. Επίσης, η Αστυνομία συνιστά ιδιαίτερη προσοχή στους οδηγούς προς αποφυγή τροχαίων δυστυχημάτων.

Το κοινό, πριν από κάθε μετακίνησή του, μπορεί να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου, από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο», στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

Δειτε Επισης

Καταδικάζουν το πραξικόπημα και την τουρκική εισβολή στην Κύπρο τα κόμματα
Στάχτη όχημα 40χρονου που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από κατοικία οικείου του προσώπου
Ενημέρωσε το Συμβούλιο Ασφαλείας για το Κυπριακό ο Στιούαρτ-«Η βαθιά δυσπιστία εμπόδιο για συμφωνία»
Χειροπέδες σε 33χρονο που έβαλε φωτιά στο γκαράζ κατοικίας 58χρονης
Στο νοσοκομείο 14χρονος και 13χρονος μετά από τροχαίο στη Λάρνακα
Έκλεψε τη τσάντα 68χρονης ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 27χρονος
Συμπληρώνονται 51 χρόνια από το προδοτικό πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου
Η εγκληματικότητα που βρίσκεται στα φόρτε της, οι μπερδεμένοι ρόλοι και η (μη) παρέμβαση στη δικαστική εξουσία
Η «διάγνωση» Γεωργιάδη για τον ΔΗΣΥ, το απόγειο της επιρροής και η πολιτική πρόταση ως απάντηση στις προκλήσεις
Τέλος στο πήγαινε-έλα του προσωπικού της Αρχής κατά της Διαφθοράς-Σε εξέλιξη η διερεύνηση οκτώ καταγγελιών