«Καταθλιπτική η εικόνα των γηπέδων, όχι στην αύξηση ομάδων»

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου φιλοξενήθηκε στο αθλητικό πρόγραμμα του ΡΙΚ, «Γκολ και Θέαμα» και δήλωσε ότι το πρωτάθλημα δεν χρειάζεται περισσότερες από 12 ομάδες.

Για τις άδειες κερκίδες ο κ. Αντωνίου χαρακτήρισε ως καταθλιπτική την εικόνα των γηπέδων και σημείωσε ότι ρόλο έπαιξε και η κάρτα φιλάθλου.

Αναλυτικά:

«Είναι καλό με 12 ομάδες το πρωτάθλημα και δεν χρειάζεται περισσότερες. Ουσιαστικά υπάρχει μόνο μία ομάδα που δυσκολεύεται να ανταγωνιστεί τις άλλες στα χαμηλά. Το δείγμα δεν είναι μεγάλο όμως είναι καλό».

Για τις άδειες κερκίδες:

«Δεν έχω εισήγηση για τις άδειες κερκίδες. Έχω διαπίστωση. Ήμουν στο γήπεδο χθες όπως πάντα. Η ατμόσφαιρα είναι καταθλιπτική με τις άδειες κερκίδες. Βλέπαμε από τη δυτική απέναντι όπου ήταν διάσπαρτοί οπαδοί της ομάδας μας. Στη νότια κερκίδα ακόμα χειρότερα. Είναι καταθλιπτικό ειδικά για μια ομάδα όπως το ΑΠΟΕΛ ντέρμπι με την ΑΕΚ. Έπαιξε ρόλο και η κάρτα φιλάθλου ιδιαίτερα για τους οργανωμένους που απέχουν καθολικά. Όμως και αρκετός κόσμος δεν πάει γήπεδο γιατί ξέρει εκ των προτέρων πως θα είναι η ατμόσφαιρα και προτιμά άλλους τόπους. Είναι δύσκολο να τον επαναφέρουν στο γήπεδο. Όμως δεν πρέπει να πιστεύουμε πως ο λόγος της κάρτας είναι για τα προσωπικά στοιχεία που θα τα επεξεργαστούν. Αυτό είναι γελοίο επιχείρημα».

Διαβάστε επίσης:

Δειτε Επισης

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών οι πυροβολισμοί στα Σεπόλια με τραυματία έναν 17χρονο
Κρεμλίνο: Θα εξετάσουμε την πρόταση για εκεχειρία 30 ημερών στην Ουκρανία, αλλά έχουμε τη δική μας θέση
Αγωγή €500.000 από Εθνική Πινακοθήκη στον Παπαδόπουλο-«Από μισό ευρώ να βάλουμε όλοι οι Χριστιανοί τα μαζέψαμε»
Το Kονκλάβιο εκ των έσω-Καρδινάλιος αποκαλύπτει τι συνέβαινε στην ψηφοφορία για τον Πάπα
Η Ινδία κατηγορεί το Πακιστάν ότι παραβίασε την εκεχειρία–Εκρήξεις ακούγονται στη Σριναγκάρ
Συνεχίζει να καταζητείται 39χρονος για απόπειρα φόνου στην Πάφο-Κατάφερε να διαφύγει σε καταδίωξη
Στο μικροσκόπιο του Ανθρωποκτονιών ο θάνατος της οικογένειας στο Ελληνικό-«Ποιος καθαρίζει σεντόνια νεκρών;»
Δεν προκύπτει κακόβουλη ενέργεια για την σπασμένη τζαμαρία στην Πινδάρου-Συνεχίζονται οι έρευνες της Αστυνομίας
Πρόεδρος Βουλής: Σταθερός σύμμαχος το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο και η Ρομπέρτα Μέτσολα
Στην Κύπρο τα περιστατικά αιφνίδιας καρδιακής ανακοπής εκτός νοσοκομείου ανέρχονται στα 700 ετησίως