Τέσσερα για τα 94 ο Ολυμπιακός!

Σε ρυθμό ρελαντί και με τον Ποντένσε να οργιάζει, ο Ολυμπιακός γιόρτασε τα γενέθλια του με επιβλητική νίκη 4-1 επί του Άρη που στάθηκε καλά στα πρώτα 20 λεπτά.

Ο Ολυμπιακός ήταν για ακόμη μια φορά πολύ αποτελεσματικός στην επίθεση και με κορυφαίους τους Μασούρα – Ποντένσε, έπαιξε μάλλον όσο χρειάστηκε για να ξεπεράσει εύκολα και την αντίσταση του Άρη στο Καραϊσκάκη, φτάνοντας στην 18η νίκη του στο πρωτάθλημα.

Όσον αφορά στην εικόνα του ματς, από τα πρώτα λεπτά toy είχε πολύ καλό ρυθμό και ήταν αρκετά μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να κάνουν αμέσως το γνωστό παιχνίδι τους με την καλή και γρήγορη κυκλοφορία μπάλας, όμως για αυτό «ευθύνεται» αντίστοιχα και το πολύ καλό ξεκίνημα του Άρη. Οι «κίτρινοι» εκμεταλλεύθηκαν τα αρκετά λάθη των γηπεδούχων στα χαφ και την άμυνα, βρήκαν καλές αντεπιθέσεις και 1-2 σημαντικές φάσεις προ του Σα, όμως δεν τις εκμεταλλεύθηκαν.

Αντίθετα, μετά την χαμένη ευκαιρία του 2ου λεπτού, ο Ολυμπιακός που ανέβασε τους ρυθμούς του, περιόρισε τα λάθη στη μεσαία γραμμή και γενικά μετά από ένα ληθαργικό πρώτο 20λεπτο έδειξε να... ξυπνά, ευτύχησε να βρει σχετικά νωρίς το γκολ που απλοποίησε το ματς. Ο Μασούρας ήταν αυτός που έγραψε το 1-0 μετά από ωραία επίθεση στο 27' ενώ γρήγορα ήρθε και το 2-0 που ουσιαστικά σφράγισε το «τρίποντο», με επίσης πολύ όμορφο γκολ του Ποντένσε στο 35'.

Από αυτό το σημείο και μετά, ο για ακόμη μια φορά αποτελεσματικός Ολυμπιακός πήρε τον ξεκάθαρο έλεγχο της αναμέτρησης. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες έκαναν διαχείριση του σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα, με τον Άρη να κυκλοφορεί ανούσια τη μπάλα για αρκετή ώρα, χωρίς να βρίσκει επιθετικές λύσεις. Πάντως το ματς είχε τρία ακόμη γκολ, που δεν επηρέασαν ούτε την εξέλιξη ούτε το αποτέλεσμα, αφού άλλωστε τα πρώτα δύο σημειώθηκαν με διαφορά λίγων δευτερολέπτων. Στο 74' ο Μαρτίνες μείωσε προσωρινά και στο 75' ο κορυφαίος του Ολυμπιακού, Ντάνιελ Ποντένσε, έδωσε πάλι διαφορά δύο τερμάτων στους Πειραώτες. Στο φινάλε, ο Γκερέρο ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό σκορ για την 18η νίκη των Πειραωτών στο πρωτάθλημα που φυσικά έχουν σφραγίσει οριστικά τη 2η θέση.

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Λευκός Οίκος: Οι ΗΠΑ δεν θα μειώσουν μονομερώς τους δασμούς στην Κίνα, το 80% ήταν ένα νούμερο που πέταξε ο Τραμπ
Σοβαρό τροχαίο στη Λεμεσό-Όχημα συγκρούστηκε με μοτοσικλέτα
Υπέβαλε υποψηφιότητα για τη θέση του αντιπροέδρου της ΕΔΕΚ ο Παύλος Αναστασίου
Δεν αποδέχεται την πρόταση Υπ. Παιδείας για αξιολόγηση εκπαιδευτικών η ΟΕΛΜΕΚ-Δημοψήφισμα στις 29 Μαΐου
Άλλα αντ' άλλων από Τατάρ για την καταδίκη στις Ουγγαρέζες για σφετερισμό-Κάνει λόγο για «υποκριτική πολιτική»
Δίνει διευκρινίσεις για το καθεστώς των μελών η ΕΔΕΚ-Δέχεται αιτήματα η Επιτροπή Διαπιστευτηρίων
Αντικρούει τους ισχυρισμούς εκπροσώπου της Τουρκίας για δύο κράτη ο Χατζηράφτης-«Κυριαρχία KΔ σε όλο το νησί»
Εισήγηση για οικονομική αυτονόμηση των σχολείων-«Θα παρέχονται κονδύλια ανάλογα με το μέγεθος τους»
Αυτόν αναζητεί η Αστυνομία για τη ληστεία σε περίπτερο στη Λεμεσό (pic)
Ένταλμα σύλληψης για κατηγορούμενο σε ιδιωτική ποινική για απάτη-Κατηγορείται πως απέσπασε €560.000 σε κρυπτονομίσματα