Χειροπέδες σε 67χρονο που θώπευσε ανήλικη σε στάση λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να δικαστεί ο 67χρονος, που συνελήφθη, όταν μητέρα κατήγγειλε ότι εκείνος θώπευσε την 9χρονη κόρη της, την ώρα που περίμεναν το αστικό λεωφορείο.

Η εκδίκαση της υπόθεσης αναβλήθηκε για την ερχόμενη Πέμπτη, 7/3, ενώ το δικαστήριο ήρε την κράτησή του. Εις βάρος του ασκήθηκε δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και σωματική βλάβη, πράξεις που είναι σε βαθμό πλημμελήματος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη χθες στις 3.10 το απόγευμα, στη στάση "Αντιγονιδών" επί της οδού Εγνατία, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Όταν η μητέρα της ανήλικης αντιλήφθηκε την πράξη κάλεσε την Αστυνομία και ακολούθησε η σύλληψή του, ενώ η ίδια κατήγγειλε ότι ο κατηγορούμενος την έσπρωξε όταν του ζήτησε το λόγο και γι' αυτό ο 67χρονος διώκεται επιπλέον για σωματική βλάβη.

Το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση διότι δεν εμφανίστηκε στο ακροατήριο η καταγγέλλουσα, βασική μάρτυρας κατηγορίας, που, όπως ανέφεραν οι αστυνομικοί, επρόκειτο να μεταβεί σήμερα σε νοσοκομείο. Υπό αυτές τις συνθήκες το δικαστήριο όρισε νέα δικάσιμος και άφησε ελεύθερο τον κατηγορούμενο (αυτοδικαίως από τη στιγμή που η αναβολή αφορούσε απουσία μάρτυρα). Ο ίδιος αρνείται οποιαδήποτε πράξη, τονίζοντας ότι "κατηγορείται άδικα".
 
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Συνελήφθη και τέταρτο πρόσωπο μετά την καταγγελία για ομαδικό βιασμό 14χρονης στον Πειραιά
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα, καλύτερη η εικόνα στην Ιεράπετρα-Συνεχίζεται η μάχη σε διάσπαρτες εστίες
«Ο Φιντάν ανακοίνωσε ότι Τουρκία και Συρία ξεκίνησαν συνομιλίες για Συμφωνία Θαλάσσιας Δικαιοδοσίας»
Σε ύφεση η φωτιά στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, εκκενώθηκαν οικισμοί και απεγκλωβίστηκαν κάτοικοι (pics)
Συνελήφθη και τρίτο άτομο για την υπόθεση βιασμού 14χρονης στην Αττική-Αναζητείται ακόμη ένας
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της Κυριακής-«Της έκανε δώρο ένα smartwatch και την παρακολουθούσε με GPS»
Aναζωπύρωση της φωτιάς στην Ιεράπετρα στην Κρήτη-Νέο μήνυμα από το 112 για εκκένωση οικισμών
«Ο χαρακτηρισμός τουρκολυβικού μνημονίου ως παράνομου δεν είναι αποδεκτός»
Φρίκη στην Αττική-Τέσσερις άνδρες βίασαν ομαδικώς μία 14χρονη, γνώρισε τον έναν μέσω εφαρμογής