Στη φυλακή βασικός παίκτης της Λεβάντε για σύσταση συμμορίας

Σοκ έχει προκαλέσει στο ισπανικό ποδόσφαιρο η είδηση της σύλληψης του Τόνιο. Ο 29χρονος αριστερό μπακ της Λεβάντε συνελήφθη με άλλους πετά έπειτα από συντονισμένες ενέργειες της Aστυνομίας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα ο οποίος αποφάσισε την προφυλάκισή τους.

Ο Τόνιο, ο οποίος αποτελεί έναν από τους πλέον βασικούς παίκτες της ομάδας μετρώντας 17 συμμετοχές φέτος στη La Liga έχοντας και δύο γκολ, θα παραμείνει στη φυλακή μέχρι να ολοκληρωθούν οι δικαστηκές έρευνες.

Το κατηγορητήριο για τον Ισπανό μπακ και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην υπόθεση είναι ιδιαίτερα βαρύ. Ανάμεσα σε άλλα οι οκτώ άνδρες κατηγορούνται για σύσταση συμμορίας, απειλές, εκβιασμούς, πλαστογραφία, ξέπλυμα χρήματος και συμμετοχή σε παραπολιτικά κυκλώματα.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Τόνιο είχε ανανεώσει πριν από δύο ημέρες το συμβόλαιο του με την Λεβάντε μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ η ομάδα με ανακοίνωσή της στηρίζει τον ποδοσφαιριστή και την οικογένειά του.

 

Πηγή: www.sport24.gr

Δειτε Επισης

Ο αυτοκινητό(δρόμος) για διαμαρτυρίες είναι ανοιχτός και τα σκυλιά δεμένα!
Επιμένει για επιπολαιότητα ο ΔΗΣΥ-«Το ΕΛΑΜ προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα»
Αυτόνομα στις Βουλευτικές η ΔΗΠΑ-«Δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια έντιμη και ουσιαστική συνεργασία»
Με εξέταση μάρτυρα κατηγορίας για την έρευνα στο αεροδρόμιο συνεχίστηκε η δίκη της Γερμανίδας σφετερίστριας
Σε χώρο φύλαξης και παρασκευής κροτίδων μετατράπηκε η αποθήκη στη Λεμεσό-Άγνοια δήλωσε ο ιδιοκτήτης
Στην αντεπίθεση το ΕΛΑΜ-«Αυτοί δεν κατάφεραν να πείσουν τις πολιτικές τους ομάδες»
Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τη δολοφονία του αστυνομικού Λυγγερίδη
Συνέλαβαν τους φίλους τους, μπούκαραν στο αστυνομικό τμήμα και κατέληξαν με χειροπέδες
Ούτε γάτα, ούτε ζημιά για το... μπάρμπεκιου των κυνηγών-Φιάσκο η έρευνα Αρναούτη και Χαρτσιώτη, καμία ευθύνη σε κανένα
Πατέρας σκότωσε την 18χρονη κόρη του επειδή αποκάλυψε στη σύζυγό του ότι την απατά