Συγκινητικό σκίτσο: Άγγελος στον ουρανό ο Σάλα (pic)

Ο Εμιλιάνο Σάλο είναι νεκρός, όμως ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να παίζει μπάλα στον ουρανό.

Ο ποδοσφαιρικός πλανήτης είχε σοκαριστεί με την είδηση της πτώσης του αεροσκάφους του Εμιλιάνο Σάλα και πλέον γέμισε με θλίψη.

Η σορός που βρέθηκε την Τετάρτη στον βυθό της Μάγχης αναγνωρίστηκε και ήταν το άψυχο κορμί του Αργεντινού ποδοσφαιριστή.

Η είδηση συγκλόνισε και ένα ένα σκίτσο που κυκλοφόρησε στα social media για να αποχαιρετήσει τον Σάλα είναι συγκινητικό, δείχνοντας τον Σάλα με τη φανέλα της Ναντ και φτερά αγγέλου πάνω στα σύννεφα να χαιρετάει φορώντας και το κασκόλ της εθνικής Αργεντινής.



 

ΠΗΓΗ: sdna.gr

Δειτε Επισης

Εβδομήντα συνολικά περιστατικά χρειάστηκαν περίθαλψη λόγω της πυρκαγιάς-Μεταφέρθηκαν 16 στο νοσοκομείο
Μετά το σάλο και τις σφοδρές επικρίσεις ανακαλεί το «ατυχές περιστατικό» ο Χαρτσιώτης για τα θύματα-«Ένα τραγικό γεγονός»
Επαναξιολογούν τα εξώδικα σε πολίτες που μετέβησαν στην φονική πυρκαγιά, πάνε στον εισαγγελέα για να αποφασίσει αν θα διαγραφούν
Ξεκινούν οι αιτήσεις για δηλώσεις ζημιών στις πληγείσες περιοχές από το Τμήμα Γεωργίας
Έστειλαν σε εκδήλωση στην... Αυστραλία τον υπεύθυνο συντονιστή των πυρκαγιών, εν μέσω κρίσιμης αντιπυρικής περιόδου
Συνεχίζεται το δράμα των πληγέντων-Τρίτη νύχτα σε χώρους προσωρινής φιλοξενίας
Αποκαταστάθηκαν οι βλάβες ρεύματος στις πληγείσες κοινότητες-Ξεκίνησαν οι επισκευές σε Δωρό και Άγιο Γεώργιο
Δεν μετριούνται έτσι οι ζωές, δεν επιδεικνύεται με αυτό το τρόπο ο σεβασμός...
Απαντά σε ΔΗΣΥ η Κυβέρνηση-«Ευελπιστεί ότι θα κεφαλαιοποιήσει πολιτικά μια τέτοια φυσική καταστροφή»
Υπεραμύνεται των χειρισμών και η Παναγιώτου-«Ο μόνος τρόπος να προλαβαίναμε την πυρκαγιά ήταν να μην ξεσπάσει»