Τους έδωσε πάνω από 100 χιλιάδες ευρώ γιατί τον απείλησαν-Χειροπέδες σε 50χρονο στη Λεμεσό

Συνελήφθη γύρω στις 10.50 χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση 50χρονος για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και απαίτησης χρημάτων με απειλές. 

Της σύλληψής του, προηγήθηκε καταγγελία από 67χρονο κάτοικο Λεμεσού ότι, στις 10 Ιανουαρίου, 2019, ο 50χρονος είχε μεταβεί στην οικία του παραπονούμενου όπου φέρεται να απαίτησε το χρηματικό ποσό των €108,000 μετά από οικονομική διαφορά που είχαν μεταξύ τους, αφού ο συλληφθείς του είχε πωλήσει στο παρελθόν μια κατοικία. 

Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, ο παραπονούμενος φοβούμενος για τη σωματική του ακεραιότητα, αφού όπως κατήγγειλε, είχε απειληθεί τόσο από τον 50χρονο όσο και από δεύτερο πρόσωπο το οποίο τον συνόδευε, τους έδωσε δύο επιταγές για τα ποσά των €75,600 και €32,640 τις οποίες παρέλαβαν και αναχώρησαν. 

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν μέχρι στιγμής, οι επιταγές δεν φαίνονται να έχουν εξαργυρωθεί. 

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις. 

Δειτε Επισης

«Είμαι ζωντανός, έτοιμος να θυσιαστώ»-Ανατροπή με στενό σύμβουλο του Χαμενεΐ που είχαν κηρύξει νεκρό οι Ισραηλινοί
Έμπρακτη η αλληλεγγύη Ευρωπαϊκής Αριστεράς στην Κύπρο, λέει ο Συμπρόεδρός της
Συνεχίστηκε η αντεξέταση της Γερμανίδας που συνελήφθη για σφετερισμό-Αναφέρθηκε στη συζήτηση της με τον Γεάδη
Επαναπατρίζονται σαραντατρείς Κύπριοι από το Ισραήλ και άλλοι έξι από το Ιράν
«Η κρίση Ισραήλ-Ιράν είναι σύμπτωμα ενός αποτυχημένου, ηγεμονικού και στρατιωτικοποιημένου διπλωματικού πλαισίου»
Επαναπατρίστηκαν πέραν των 1.500 Ισραηλινών με σκάφος από την Κύπρο
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
ΒΙΝΤΕΟ: Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές προκάλεσαν ζημιές σε πολεμικά αεροπλάνα με προορισμό το Ακρωτήρι
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών θα απευθυνθεί στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ