Κλειστοί δρόμοι λόγω καιρικών συνθηκών-Η κατάσταση του οδικού δικτύου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο έχει διαμορφωθεί ως ακολούθως:

Στην επαρχία Πάφου, κλειστοί είναι οι δρόμοι στο Γεφύρι του Τζιελεφού από Άγιο Νικόλαο προς Πέρα Βάσα, ο δρόμος Σαλαμιού – Γαλαταριάς και ο δρόμος Κελοκεδάρων – Νατάς – Σαλαμιού.
Στην επαρχία Λεμεσού, όλοι οι δρόμοι προς το Τρόοδος είναι ανοικτοί αλλά ολισθηροί. Στην περιοχή επίσης επικρατεί ομίχλη.

Όσοι θα διακινηθούν στους δρόμους προτρέπονται να κινούνται με ασφαλή, χαμηλή ταχύτητα, να τηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα, να συμμορφώνονται με τα σήματα τροχαίας και τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Επίσης, οι πολίτες πριν από κάθε μετακίνησή τους, μπορούν να ενημερώνονται από την κατηγορία «Οδικό δίκτυο»,στο Application της Αστυνομίας Κύπρου και  την ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com, καθώς επίσης και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας, για την κατάσταση που επικρατεί στο οδικό δίκτυο.
 
 

Δειτε Επισης

Με δύο τριμερείς συναντήσεις στο Ντολμάμπαχτσε ξεκινούν οι συνομιλίες Ρωσίας-Ουκρανίας
Εντοπίστηκε νεκρό βρέφος σε κάδο απορριμμάτων στη Θεσσαλονίκη
Επανεξέταση αποφάσεων για κινητές μονάδες αφαλάτωσης ζητά ο Δήμαρχος Πάφου-«Άστοχες ενέργειες από την Κυβέρνηση»
Υπ. Εσωτερικών: Σε ετοιμότητα η Kυβέρνηση για προώθηση αλλαγών στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Τίθεται σε εφαρμογή το πρόγραμμα κόκκινο κουμπί για τους ηλικιωμένους
Εξαγγέλλει νέο πολιτικό κίνημα τη Δευτέρα ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης
Ο τελικός λόγος για το άνοιγμα της Μακαρίου στον Αρχηγό Αστυνομίας και στον Φορέα Κυκλοφοριακών Ρυθμίσεων
Ν. Ιωαννίδης: Κύπρος και Ελλάδα προσφέρουν στρατηγικό βάθος σε ΗΠΑ και Ισραήλ μέσω του σχήματος 3+1
Πήγαν στην οικία 49χρονου για ναρκωτικά και εντόπισαν 188 μπιτόνια με πετρέλαιο
Μυστήριο με τον φόνο της Μεξικανής σε live μετάδοση στο TikTok-Η προφητική της φράση λίγο πριν πέσει νεκρή