Επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο στον γείτονά του 47χρονος στην Πύλα

Άνδρας ηλικίας 47 χρόνων επιτέθηκε χθες το απόγευμα σε γείτονα του ηλικίας 72 χρόνων με κουζινομάχαιρο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ελαφρά στον θώρακα και στο κεφάλι.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις πέντε χθες το απόγευμα στην Πύλα, Ελληνοκύπριος 47 χρόνων κτύπησε την πόρτα γείτονα του επίσης Ελληνοκύπριου ηλικίας 72 χρόνων και όταν αυτός του άνοιξε μπήκε στο σπίτι και για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, του επιτέθηκε με κουζινομάχαιρο.
 
Ο 72χρονος κατάφερε να αφοπλίσει τον 47χρονο παίρνοντας του το μαχαίρι που κρατούσε και το πέταξε στο πάτωμα του σαλονιού, ενώ ο δεύτερος τράπηκε σε φυγή.
 
Ο ηλικιωμένος κατάφερε και κάλεσε την Αστυνομία και μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή όπου διεξήγαγαν έρευνες και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια μεταξύ των οποίων και το κουζινομάχαιρο, τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.
 
Με ασθενοφόρο ο 72χρονος διακομίσθηκε στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στην δεξιά πλευρά του θώρακα και στο κεφάλι. Αφού έγινε συρραφή στο τραύμα του κεφαλιού και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ο ηλικιωμένος έλαβε εξιτήριο.
 
Ο 47χρονος συνελήφθη λίγο αργότερα και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του. Πληροφορίες της Αστυνομίας αναφέρουν ότι ο 72χρονος βοηθούσε με διάφορους τρόπους τον δράστη να συντηρείται καθώς είναι άτομο με διάφορα προβλήματα, ενώ δεν είχαν διαφορές μεταξύ τους.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

Δειτε Επισης

Τι αναμένεται από τις συνομιλίες Ρωσίας και Ουκρανίας-Οι εκτιμήσεις για αδιέξοδο, τι θα κάνει ο Τραμπ
Απέρριψε την αίτηση των κοινοτήτων Μιτσερού για ασφαλτικότο Ανώτατο-Πίσω στο Πρωτοδικείο η υπόθεση
Συνεχίζεται το θρίλερ για το Ουκρανικό-Την Παρασκευή οι διαπραγματεύσεις Ρωσίας και Ουκρανίας
Πράσινο Βουλής για αποκεντρωμένη διοίκηση σε δημόσια νοσηλευτήρια-Πυρά κατά Κυβέρνησης για ανάληψη ευθυνών
Πρώτη τοποθέτηση Ηνωμένων Εθνών για το διορισμό Χαν-«Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε μαζί του»
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα για τον ξυλοδαρμό του 17χρονου-Ο ένας ανήλικος
Πάνω από 10 πυροβολισμούς κατά του οχήματος της 64χρονης-Στο μικροσκόπιο τα CCTV από την περιοχή
Δέσμευσε περιουσία δύο καταδικασθέντων για ναρκωτικά το Κακουργιοδικείο
Θρίλερ για γερά νεύρα οι συνομιλίες στο Ουκρανικό-«Η Ρωσία δεν είναι σοβαρή»
Το «φιάσκο» στην Τουρκία και οι ειρωνικές εκατέρωθεν δηλώσεις-Τα σενάρια για τις συνομιλίες