Ένταλμα σύλληψης για τον 20χρονο που ψήφισε στη θέση του αδελφού του στις προεδρικές εκλογές

Ένταλμα σύλληψης εναντίον του 20χρονου, που φέρεται να είχε μεταβεί στις εκλογές να ψηφίσει στη θέση του αδερφού του εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου λόγω της μη παρουσίας του στο Δικαστήριο σε ορισμένη υπόθεση. Το Δικαστήριο όρισε την υπόθεση για τις 13.3.2019 για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας, ενώ διέταξε επίσης όπως το ένταλμα εκτελεστεί μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ο 20χρονος έχει ήδη απαντήσει μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει και αφορούν τα αδικήματα της πλαστογραφίας,
πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 20χρονος φέρεται να μετέβη την Κυριακή των εκλογών σε εκλογικό κέντρο στη Γεροσκήπου προκειμένου να ψηφίσει στη θέση του δίδυμου αδερφού του.
 
Αρχικά είχε ψηφίσει ο ίδιος και ακολούθως ρώτησε - σύμφωνα με την Αστυνομία- αν μπορούσε να ψηφίσει για τον αδερφό του. Όταν έλαβε αρνητική απάντηση και του είπαν ότι έπρεπε να έρθει ο ίδιος προσωπικά, φέρεται να μετέβη σπίτι του και να άλλαξε τα ρούχα του και να επέστρεψε στο εκλογικό κέντρο με την ταυτότητα του αδερφού του με σκοπό να ψηφίσει στη θέση του.
 
Ωστόσο, αφού έκανε την εγγραφή του, υπέγραψε στο εκλογικό κατάλογο και κατευθύνθηκε στο παραβάν για να ψηφίσει, έγινε αντιληπτός από την αστυνομικό που ήταν καθήκον η οποία ειδοποίησε την Αστυνομία και συνελήφθη.
 
Ακολούθως, αφού ανακρίθηκε στα Γραφεία του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος.

Δειτε Επισης

Επαναπατρίστηκαν πέραν των 1.500 Ισραηλινών με σκάφος από την Κύπρο
Διερευνάται και δεύτερη υπόθεση βομβιστικής επίθεσης εναντίον των ανηλίκων στη Λεμεσό
Πρόσταγμα Στεφάνου για πολιτική αντεπίθεση της Αριστεράς-«Είμαστε κόμμα ανανεωμένο, μαχητικό και ισχυρό»
ΒΙΝΤΕΟ: Φιλοπαλαιστίνιοι ακτιβιστές προκάλεσαν ζημιές σε πολεμικά αεροπλάνα με προορισμό το Ακρωτήρι
Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών θα απευθυνθεί στο Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ
Απολογείται η Toyota για τα λανθασμένα sms λόγω ΤAKATA-«Η βάση δεδομένων παραχωρήθηκε από το ΤΟΜ»
Πεζεσκιάν: Μόνος τρόπος να τερματιστεί ο πόλεμος είναι να σταματήσουμε άνευ όρων την επιθετικότητα του Ισραήλ
Τι θα συμβεί αν οι ΗΠΑ βομβαρδίσουν το Ιράν-Εμπειρογνώμονες προειδοποιούν για τα πιθανά σενάρια
Κατήγγειλε πολιτική δίωξη και σκευωρία μετά την κατάθεσή του στην Αστυνομία ο Οδυσσέας, θα ζητήσει προστασία από ΕΔΑΔ
Καταζητεί δύο πρόσωπα για κλοπή στο Παραλίμνι η Αστυνομία (pics)