Απίστευτη φρίκη-Κάρφωσε 15 φορές με το ψαλίδι το νεογέννητό της και είπε ότι... απέβαλε!

Η απόλυτη φρίκη με πρωταγωνιστές μία 28χρονη «μητέρα» και ένα νεογέννητο κοριτσάκι αποκαλύφθηκε στη Βρετανία, κατά τη διάρκεια της δίκης που διεξήχθη, έναν χρόνο μετά την αδιανόητη πράξη της.
 
Το δικαστήριο την έκρινε ένοχη δίχως κανένα ελαφρυντικό και τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το ύψος της ποινής της. Σύμφωνα με τις προβλέψεις έγκυρων δικαστικών στη Βρετανία, η «μητέρα»-τέρας βρίσκεται αντιμέτωπη με το ενδεχόμενο επιβολής ισόβιας κάθειρξης.

Τον Ιανουάριο του 2017, η 28χρονη Rachel Tunstill, έφτασε στον μήνα της. Όντας έτοιμη να γεννήσει, άρχισε να παρουσιάζει περίεργη συμπεριφορά.
 
Στις 14 Ιανουαρίου, η Βρετανίδα γέννησε ένα κοριτσάκι, τη Μία, στην μπανιέρα του σπιτιού της, στο Μπέρνλι, κρυφά από τον σύντροφό της. Όλο το προηγούμενο διάστημα, κκάθε φορά που ο σύντροφός της τη ρωτούσε αν χρειάζεται κάποια βοήθεια, τού απαντούσε αρνητικά.
 
Εκείνο το βράδυ του Σαββάτου, η 28χρονη κλείστηκε στο μπάνιο, γέννησε και αμέσως μετά, ματωμένη, ανακοίνωσε με δραματικό τόνο στον άντρα της, ότι... απέβαλε!

Η 28χρονη με τον σύντροφό της...
Ακόμη και τότε, αρνήθηκε να δεχθεί βοήθεια από τον πατέρα του παιδιού. Δύο ημέρες μετά, στις 16 Ιανουαρίου, αναχώρησε μόνη της για το νοσοκομείο.
 
Όταν έφτασε στη γραμματεία του νοσοκομείου, ζήτησε βοήθεια και δήλωσε ότι απέβαλε ενώ ήταν εννέα μηνών έγκυος.
 
Όταν υποβλήθηκε στις απαιτούμενες εξετάσεις και την είδαν οι γιατροί, διαπίστωσαν ότι η 28χρονη είχε γεννήσει κανονικά ένα παιδί. Τότε αποκαλύφθηκε η φρίκη που έκρυβε πίσω από την ιστορία που είχε στήσει η νεαρή γυναίκα.

Η διεύθυνση του νοσοκομείου κάλεσε αμέσως την αστυνομία. Η έρευνα αποκάλυψε την τραγωδία. Η 28χρονη είχε γεννήσει ένα κοριτσάκι, το οποίο θα έφερε το όνομα Μία και το σκότωσε επί τόπου, χρησιμοποιώντας ένα ψαλίδι το οποίο είχε ζητήσει πριν λίγες ημέρες από τον ανυποψίαστο σύντροφό της.
 
Η νεαρή γυναίκα είχε καρφώσει 15 φόρες το ψαλίδι στο σωματάκι της ανυπεράσπιστης Μία, η οποία ήρθε στον κόσμο για να ζήσει ελάχιστα λεπτά και να «φύγει» από το χέρι της ίδιας της μητέρας της.

Η πρώτη δίκη διεξήχθη στις 17 Ιουνίου, αλλά ο δικηγόρος της 28χρονης εξασφάλισε αναβολή.
 
Το δικαστήριο σήμερα δεν αποδέχθηκε περαιτέρω καθυστέρηση στην εκδίκαση της υπόθεσης, καθώς η οικογένεια του πατέρα και ο ίδιος, ζητούσαν και είχαν κάθε δικαίωμα, να λυτρωθούν, έστω απέναντι στην 28χρονη που προέβη στην αδιανόητη αυτή πράξη.
 
Πηγή: ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δειτε Επισης

Δριμύ κατηγορώ υποστηρικτών Τυχικού στον Αρχιεπίσκοπο-«Έχετε ήδη και προ της δίκης καταδικάσει τον Μητροπολίτη»
Ανησύχητικές αναφορές Ρούτε-Η Ρωσία μπορεί να επιτεθεί την επόμενη πενταετία
Πηγή συνεργασίας η Ενέργεια για τον Πρόεδρο-«Η ανάπτυξη φυσικών πόρων να γίνεται με σεβασμό στο διεθνές δίκαιο»
Ανησυχητικές εικόνες από τον Ασπρόκρεμμο-Σμικρύνθηκε σε ένα χρόνο
Νεκρός 26χρονος σε airbnb της Θεσσαλονίκης-Τον εντόπισε η καθαρίστρια
Πτήση γεμάτη… νέες τρίχες-Το φαινόμενο μεταμόσχευσης μαλλιών στην Τουρκία
Ένας τραυματίας από επίθεση αρκούδας στην Ελλάδα-Στήθηκε επιχείρηση διάσωσης
Ξεκάθαρο μήνυμα Μακρόν-«Είμαστε ασυμβίβαστοι όταν απειλείται η εδαφική κυριαρχία της Ελλάδας και της Κύπρου»
Σε ξεχωριστά κελιά οι επιβαίνοντες του Madleen-«Ακτιβισμός για το Instagram, θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους»
Ρωσία και Ουκρανία αντάλλαξαν σοβαρά τραυματίες αιχμαλώτους και κάτω των 25 ετών-Η στιγμή της επιστροφής