Τραγωδία στην Καλαμάτα… Νεκρές τρεις γυναίκες μετά από έκρηξη σε ταβέρνα

Τρεις γυναίκες, δύο εργαζόμενες 53 και 46 εών και η 53χρονη σύζυγος του ιδιοκτήτη. είναι ο τραγικός απολογισμός της έκρηξης σε ταβέρνα από ανάφλεξη φιάλης υγραερίου.

Το περιστατικό έγινε χθες, στις 8:45 το βράδυ, ανήμερα της τοπικής εορτής της Πολιούχου της Καλαμάτας, Υπαπαντής του Σωτήρος.

Στις Αρχές σήμανε συναγερμός για φωτιά στην ταβέρνα «Διόνυσος». Μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής έσπευσε στο σημείο, έσβησε τη φωτιά και συνέδραμε στον απεγκλωβισμό των ατόμων που βρίσκονταν εκεί.

«Υπάρχουν τρεις νεκρές γυναίκες , ηλικίας από 35 μέχρι 50 ετών. Οι δυο άτυχες γυναίκες ήταν εργαζόμενες στην ταβέρνα και η τρίτη ήταν η γυναίκα του ιδιοκτήτη της ταβέρνας. Εκείνη την ώρα υπήρχαν πέντε θαμώνες οι οποίοι κατάφεραν να βγουν από το μαγαζί χωρίς να τραυματιστούν» είπε ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαμάτας, Δημήτρης Γεωργανάς στο protothema.gr.

Παρά τις προσπάθειές της, το κακό είχε γίνει. Όταν μπήκαν στην κουζίνα, διαπίστωσαν ότι τρεις γυναίκες βρίσκονταν εκεί χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας. Εκεί, διαπιστώθηκε ότι υπέκυψαν στα εγκαύματα που τους είχαν δημιουργηθεί.

Στο Νοσοκομείο διακομίσθηκε σε κατάσταση σοκ και ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας με εγκαύματα και μια εργαζόμενη 27 ετών, που έφερε ελαφρά τραύματα.

Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αποδίδουν την τραγωδία σε ανάφλεξη φιάλης υγραερίου στην κουζίνα του καταστήματος, ωστόσο οι τελικές απαντήσεις αναμένεται να δοθούν από την Πυροσβεστική.

Δειτε Επισης

Εν πλω οι κινητές μονάδες αφαλάτωσης από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα-«Στόχος να μην υπάρξουν αποκοπές νερού»
Ασκήσεις επί χάρτου για τις επικίνδυνες πολυκατοικίες στο Στρόβολο-Σε εφαρμογή η Γ΄ φάση του «κτίΖΩ»
Οριοθετήθηκε η πυρκαγιά στο Τσέρι-Συνεχίζουν να καίγονται οχήματα, κίνδυνος αναζωπυρώσεων (pics&vids)
Ποινές φυλάκισης δέκα και τεσσάρων ετών σε δύο πρόσωπα για ποσότητα ναρκωτικών-Προσπάθησαν να διαφύγουν
ΤΩΡΑ: Μεγάλη πυρκαγιά στο Τσέρι-Καίγονται οχήματα, κινδυνεύουν υποστατικά
Αποσύρθηκαν υπέρ του Αναστασίου οι τρεις υποψήφιοι της ΕΔΕΚ-«Επιθυμούμε διακαώς επιστροφή όλων των συναγωνιστών»
Εξελίξεις 46 χρόνια μετά την αποστολή λάθος οστών αγνοουμένων στην Ελλάδα-Δίνουν δείγματα δύο από τις οκτώ οικογένειες
Συναγερμός για βόμβα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών-Αναστάλθηκαν όλες οι πτήσεις
Τέσσερα διεθνή εντάλματα κατά Τούρκων υπηκόων για σφετερισμό Ε/κ περιουσιών στο Λευκόνοικο
Απορρίπτει την τελική πρόταση του Υπ. Παιδείας η ΟΕΛΜΕΚ-Πάνε σε Παγκύπρια Συνδιάσκεψη για αποφάσεις