Κακοδαιμονία σε λίγα δευτερόλεπτα για τη Σαλαμίνα

Τις υπηρεσίες του Ελουντού θα στερηθεί στον επόμενο αγώνα με την Ανόρθωση (20η αγωνιστική) η Νέα Σαλαμίνα.
 
Ο Καμερουνέζος δέχθηκε κάρτα λίγο πριν από τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα με την Δόξα και συμπλήρωσε απαγορευμένο αριθμό καρτών (3).
 
Λίγα δευτερόλεπτα προηγουμένως, αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Τζαΐλσον ο οποίος έδειχνε να έχει μυϊκό πόνο. Τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν θα χρειαστεί να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης. Στη θέση του πέρασε ο Μιντίκκης στο 44’.
 

Δειτε Επισης

Κάλεσε σε συνάντηση τον Τυχικό ο Αρχιεπίσκοπος-Προβληματίζεται για τις ενέργειές του
Εντός της επόμενης βδομάδας στη Νομική Υπηρεσία το νομοσχέδιο για φορολογική μεταρρύθμιση
ΒΙΝΤΕΟ: Άνδρας έβαλε φωτιά σε συρμό του μετρό στη Σεούλ-Οι επιβάτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν
Ξυλοφόρτωσαν και έστειλαν στο νοσοκομείο ένα πρόσωπο κοντά στην Πρεσβεία του Ισραήλ
Η Παραδεισιώτου τελικά στη θέση Κωνσταντίνου για πειθαρχικές Κατσουνωτού-Δεν κατηγορήθηκε για κατάχρηση εξουσίας αλλά για ανάρμοστη συμπεριφορά
Απειλεί τις ΗΠΑ ο Χαμενεΐ«Καμία επιτυχία στις επιθέσεις, το πυρηνικό μας πρόγραμμα παραμένει άθικτο»
Η ψηλότερη ζήτηση σε ρεύμα καταγράφηκε την Πέμπτη-«Ενδεχομένως να υπάρξουν μέρες με οριακή επάρκεια»
Το μυστικό διπλωματικό σχέδιο Τραμπ για το Ιράν-Προσφέρει 30 δισ. για ειρηνικό πυρηνικό πρόγραμμα
Δριμύ κατηγορώ από δικηγόρο Τυχικού κατά Αρχιεπισκόπου-«Μειωτική στάση και λεκτική απειλή για καθαίρεση»
Συνελήφθη βαρυποινίτης και άλλοι τέσσερις για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες πράξεις-Καταζητείται άλλος ένας