Ανακοινώνει Κονναφή ο Απόλλωνας!

Ο Πέτρος Κονναφής, ως γνωστό, έχει στενή σχέση με τη διοίκηση του Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια ως μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής, πλέον, και επίσημα θα έχει ενεργά ρόλο στα της ομάδας της Λεμεσού, η οποία ανακοίνωσε ότι την Παρασκευή (01/03) θα παρουσιάσει τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος.

«Το γραφείο Τύπου του Απόλλωνα σας ενημερώνει και ταυτόχρονα προσκαλεί σε δημοσιογραφική διάσκεψη το πρωί της Παρασκευής (11:00) στην αίθουσα συνεντεύξεων του προπονητικού κέντρο στο Κολόσσι.

Ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής εταιρείας του Απόλλωνα, κύριος Νίκος Κίρζης θα παρουσιάσει τον διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος» αναφέρει η ανακοίνωση.

Αν και δεν κατονομάζεται ποιο θα είναι το άτομο που θα αναλάβει το ρόλο αυτό, οι πληροφορίες δείχνουν τον Πέτρο Κονναφή.
 
Διαβάστε επίσης