Τα καλλυντικά που ολοκληρώνουν την αναβαθμισμένη ποιότητα

Οι πολυτελείς σειρές για δωμάτια ξενοδοχείων ADA Cosmetics που εκπροσωπούνται στην Κύπρο από την Anemos Hygiene, φιλοξενήθηκαν στην 27η έκθεση προιόντων και υπηρεσιών ΠΑΣΥΞΕ, που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Park στις 26 Φεβρουαρίου 2019.
 
Τα γνωστά καλλυντικά της γερμανικής εταιρείας ADA International που εμπλουτίζουν τα δωμάτια πολυτελών ξενοδοχείων παγκοσμίως είναι τώρα διαθέσιμα και στην Κύπρο με brands όπως τα Hermes, Chopard, Lalique, The White Company,  Elemis, Penhaligon’s, Bogner κ.α.
 
Η Anemos με πολυετή εμπειρία στην εξυπηρέτηση ξενοδοχειακών μονάδων σε Κύπρο και εξωτερικό με εύρος προιοντικών σειρών στοχεύει στη διαχρονική σχέση με τον πελάτη και την παροχή πολλών και ποιοτικών επιλογών που βελτιώνουν την εμπειρία του επισκέπτη.
 
Η επιλογή εκπροσώπησης των ADA Cosmetics στην Κύπρο έγινε λαμβάνοντας υπόψη τις σημαντικές επενδύσεις που έγιναν στον ξενοδοχειακό τομέα τα τελευταία χρόνια και την αναβάθμιση της διαμονής, καθιερώνοντας τη χώρα ως τουριστικό προορισμό ανώτερης ποιότητας.
Η ψηλή ποιότητα καλλυντικών περιποίησης ολοκληρώνουν την άνεση και κομψότητα που προσφέρει ένα αναβαθμισμένο δωμάτιο ξενοδοχείου, από το οποίο δεν μπορεί να απουσιάζει το απόλυτο brand.
www.ada-international.com 
www.anemoshoreca.com

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ για τα 9,6 εκατ. ευρώ
Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε επίπεδο «Κόκκινου Συναγερμού» παραμένει ο κίνδυνος πρόκλησης δασικών πυρκαγιών
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Επαναφορά νομοσχεδίου για κέντρα αποκατάστασης στην αρχική του μορφή ζητά η ΚΥΣΟΑ
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Την Πέμπτη αναμένεται να ανακοινωθεί η απάντηση των εκπαιδευτικών οργανώσεων