Πάει στο Λονδίνο προσκεκλημένος της βασιλικής οικογένειας ο Αναστασιάδης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί στο Λονδίνο προσκεκλημένος της βασιλικής οικογένειας, ανέφερε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Πρόδρομος Προδρόμου.

Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο Προεδρικό  Μέγαρο, ο Εκπρόσωπος είπε ότι «ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα μεταβεί την Κυριακή, 3 Μαρτίου, στο Λονδίνο, προσκεκλημένος της βασιλικής οικογένειας, προκειμένου να παραστεί σε τιμητική εκδήλωση που διοργανώνει το Παλάτι του Μπάκιγχαμ, στο πλαίσιο της Κοινοπολιτείας, με τίτλο ΄Εορτασμός για την Κύπρο’.

Αυτή η τιμητική εκδήλωση που θα γίνει στο Παλάτι, εκτός της ειδικής τελετής, περιλαμβάνει έκθεση με αρχαιολογικά αντικείμενα από την Κύπρο, άλλη έκθεση με παλιούς αυθεντικούς χάρτες της Κύπρου, καθώς και μια θεματική έκθεση σχετικά με την πανεπιστημιακή και ακαδημαϊκή συνεργασία.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα απευθυνθεί με δική του ομιλία στην ειδική τελετή.

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του στο Λονδίνο, εκτός από τη συνάντηση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β΄, και τις χωριστές συναντήσεις που θα έχει με τον Πρίγκιπα Κάρολο ως μελλοντικό επικεφαλής της Κοινοπολιτείας, καθώς και με τον Δούκα του Κέιμπριτζ Γουίλιαμ, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα έχει συνάντηση και με την Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου κα Τερέζα Μέι». 

Πηγή:ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Συγκλονισμός στη Νέα Σμύρνη από τη δολοφονία του γιου από τον πατέρα-Ο καβγάς που προηγήθηκε
Φεύγει ξανά η καλοκαιρία-Επιστρέφουν οι βροχές και οι καταιγίδες
Λεωφορείο που μετέφερε 70 βουδιστές προσκυνητές συνετρίβη σε χαράδρα στη Σρι Λάνκα-Τουλάχιστον 21 νεκροί
Το Ισραήλ επιτέθηκε σε λιμάνι της Υεμένης-Διαψεύδουν οι Χούθι
Σοβαρές και ενθαρρυντικές χαρακτηρίζουν τις συνομιλίες για το πυρηνικό πρόγραμμα της Τεχεράνης ΗΠΑ και Ιράν
Εγγράφουν buggies στην κατηγορία τρακτέρ και τα ενοικιάζουν-Εκπέμπουν SOS οι επαγγελματίες
Περιμένει τις βελτιώσεις στο λογισμικό του ΓεΣΥ ο ΟΑΥ-Αγανακτισμένοι με τα προβλήματα πάροχοι και ασθενείς
Στα όρια τους οι κάτοικοι Πεντακώμου που ζητούν αντισταθμιστικά για τον ΟΕΔΑ-«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι».
Βάζουν πλώρη για αυστηροποίηση του Νόμου για επαιτεία-Εμπορία προσώπων η συμμετοχή παιδιών
Καθυστέρηση στον νέο δρόμο Δερύνειας-Σωτήρας λόγω υπεδάφους-Παραδίδεται μετά το καλοκαίρι