Σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο 24χρονος έπειτα από ξυλοδαρμό

Νεαρός αλλοδαπός, νοσηλεύεται, ύστερα από ξυλοδαρμό του, σε σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία 24χρονος αλλοδαπός, μόνιμος κάτοικος Κύπρου, που νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ανέφερε ότι γύρω στις 17.30 χθες το απόγευμα, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του στην Ορμήδεια εισήλθαν τρεις Ελληνοκύπριοι, δύο από τους οποίους είναι γνωστοί του και για άγνωστη αιτία, τον κτύπησαν με ξύλα.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε γύρω στις επτά χθες το βράδυ από φίλο του στο ΤΑΕΠ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας όπου εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς και διαπιστώθηκε ότι μεταξύ άλλων τραυμάτων έφερε κρανιοεγκεφαλική κάκωση και επισκληρίδειο αιμάτωμα.

 Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.
 Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς η κατάσταση του 24χρονου κρίνεται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου.

 Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τι είναι ο εντερόκοκκος που εντοπίστηκε στα νερά στη Λεμεσό-Σε ετοιμότητα οι Αρχές
Σύλληψη 37χρονου στη Λευκωσία με διαρρηκτικά εργαλεία, μαχαίρι και ναρκωτικά
Τον ανέκοψαν για έλεγχο και τον έπιασαν με 20 κιλά αδασμολόγητου καπνού και 7,000 ευρώ
Έσπρωξε αστυνομικό που τον σταμάτησε για έλεγχο και τον έριξε από τη μοτοσικλέτα-Συνελήφθη 24χρονος
Επεισοδιακή καταδίωξη 24χρονου μοτοσικλετιστή-Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα, συγκρούστηκε με όχημα
Παρανάλωμα του πυρός όχημα στη Λακατάμια-Ψάχνουν τα αίτια οι Αρχές
Έκλεψε τα κλειδιά από ξεκλείδωτο όχημα, εισήλθε σε οικία και τους λήστεψε-Άρπαξε μέχρι και ηλεκτρικό σκούτερ
Από κατηγορούμενος στην υπόθεση Μεταξά… ανεξάρτητος ποινικός ανακριτής-Προκλητικοί διορισμοί ΑΑΔΙΠΑ, αποκαλυπτική έρευνα
Οι λόγοι που μετατέθηκαν στην ΚΥΠ οι πέντε ΣΥΟΠ-«Δεν λαμβάνουν οποιαδήποτε οικονομικά ή άλλα ωφελήματα»
Χαμένοι στις διαδικασίες για το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Από το 2013 οι πρώτες αναφορές και 12χρόνια μετά ακόμη ψάχνουμε