Μάχη για τη ζωή δίνει 46χρονη που έπεσε από ύψος τριών μέτρων στη Λεμεσό

Eργατικό ατύχημα σημειώθηκε το πρωί στη Λεμεσό, όταν υπάλληλος υπεραγοράς έπεσε από ανυψωτικό μηχάνημα στο οποίο είχε ανέβει για εργασίες.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 9:30, όταν η 46χρονη επιχειρούσε να μετακινήσει εμπορεύματα και κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμα συνθήκες, έχασε την ισορροπία της με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος από ύψος περίπου τριών μέτρων.
 
Στο σημείο κλήθηκε αμέσως ασθενοφόρο, το οποίο μετέφερε την 46χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, για περίθαλψη.
 
Από τις εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε πως η γυναίκα υπέστη κάταγμα κρανίου, με αποτέλεσμα να κριθεί σκόπιμη η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και συγκεκριμένα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την κατάσταση της υγείας της να θεωρείται κρίσιμη.
 
Εξάλλου στη σκηνή που σημειώθηκε το ατύχημα έσπευσαν επίσης μέλη της Αστυνομίας καθώς και μέλη του Τμήματος Επιθεώρησης Εργασίας τα οποία εξέτασαν τον τρόπο που σημειώθηκε το εργατικό ατύχημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Σε κινητοποίηση οι δυνάμεις πυρόσβεσης για πυρκαγιά μεταξύ των κοινοτήτων Τάλας και Κισσόνεργας
Φιντάν: «Δυο κράτη και δυο λαοί στην Κύπρο»
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό-Αντιφάσεις της αποκλειστικής νοσοκόμας, ύποπτη αλλαγή κωδικών και νέα μαρτυρία
«Ενημέρωσα τη μητέρα μου ότι γέννησα από το ραδιόφωνο… Σε τρυφερή ηλικία εγκαταλείψαμε τους γονείς μας»
Επικοινωνία ΤΟΜ με ιδιοκτήτες οχημάτων Citroën που φέρουν ελαττωματικό αερόσακο Takata
Γιατί είναι αβέβαιο το αποτέλεσμα του πολέμου Ισραήλ-Ιράν ακόμη και με εμπλοκή των ΗΠΑ
Υπ. Ενέργειας: Αναμενόμενη αλλά προσωρινή η αύξηση των τιμών καυσίμων-Θα παρέμβουμε εάν ξεφύγουν οι τιμές
Ερντογάν κατά Ισραήλ: Ήθελε να σαμποτάρει τις συνομιλίες ΗΠΑ και Ιράν για τα πυρηνικά
Ουρές στο λιμάνι Λεμεσού για επιβίβαση στο Crown Iris-Επαναπατρίζονται άλλοι 1600 Ισραηλινοί
Στο Νοσοκομείο μοτοσικλετιστής μετά από τροχαίο ατύχημα στη Λεμεσό