Το βίντεο του βιασμού της Τοπαλούδη αναζητούν οι αρχές, έναν χρόνο μετά

Το βίντεο του βιασμού της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της, από τους τρεις νεαρούς αναζητά η Ασφάλεια Ρόδου. Το βίντεο κυκλοφόρησε τον Νοέμβριο του 2017, λίγες ημέρες μετά το περιστατικό, και η άτυχη κοπέλα ενημερώθηκε από μια φίλη της που το είδε.

Οι Αρχές περιμένουν να ανοιχτεί το laptop της φοιτήτριας προκειμένου να πάρουν όλα τα στοιχεία για τον βιασμό της αλλά και τη δολοφονία της στη Ρόδο.

Και οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας έχουν ζητήσει την άμεση διερεύνηση του περιεχομένου του φορητού υπολογιστή της κόρης τους, που παραμένει κλειδωμένος, και εικάζουν ότι περιέχει σημαντικά στοιχεία (ως και αντίγραφο από βιντεοσκοπημένες σκηνές με τους τρεις Έλληνες), αλλά και τα ονόματα δύο εξ’ αυτών.

Ήδη βρίσκεται σε εξέλιξη προκαταρκτική εξέταση, με εντολή εισαγγελέα, για την υπόθεση του βιασμού. «Είχαμε ορκιστεί ότι θα κατονομάσουμε τους βιαστές του παιδιού μας. Θα αποκαλύψουμε ποιοι βίασαν το παιδί μας το 2017. Δε θα κάνουμε πίσω μέχρι να δικαιωθούμε. Πρέπει να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι και να ησυχάσει η ψυχή της κόρης μας», είχε δηλώσει ο κ. Γιάννης Τοπαλούδης.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

«Έφοδος» Προέδρου στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου-Μήνυμα στήριξης προς τα νοσοκομεία
Οικογενειακή τραγωδία στη Λάρισα-Εικοσιενάχρονος σκότωσε τη μητέρα του (pics)
Τι προβλέπει η εκεχειρία για τους δασμούς μεταξύ ΗΠΑ και Κίνας
Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων για τα... 20 εκατοστά στη Γέφυρα της Καλαβασού
Απουσιάζει από την οικία του στο Κίτι ο 44χρονος Μιχαλάκης (pic)
Δεν κλειδώνει η ληστεία πίσω από τα μαχαιρώματα 35χρονου-Όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά
Θέλουν να βγουν και από πάνω στα κατεχόμενα μετά την καταδίκη για σφετερισμό-Αντίποινα με απειλές για πλήρες άνοιγμα Βαρωσιού
Σπάει τη σιωπή της η οικιακή βοηθός για τον χαμό της οικογένειας στο Ελληνικό-«Χωρίς να φταίω, με βγάζουν δολοφόνο»
Προκαταρκτική έρευνα για τους θανάτους της οικογένειας στο Ελληνικό-Τι αναφέρουν τα πιστοποιητικά θανάτου
Στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος στο ύψος της γέφυρας Καλαβασού-Η ανακοίνωση των Δημοσίων Έργων