Νεκρός στην οικία του για δυόμιση μήνες-Του έκοψαν το ρεύμα και δεν κατάλαβαν πως πέθανε

Σε προχωρημένη σήψη, εντοπίστηκε νεκρός στην οικία του 60χρονος αλλοδαπός, το πρωί της Πέμπτης σε χωριό της Επαρχίας Λευκωσίας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του REPORTER, τον 60χρονο εντόπισε ο ιδιοκτήτης της οικίας στην οποία διέμενε και αμέσως κάλεσε την Αστυνομία.
 
Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 60χρονος ήταν νεκρός από τις 5 Δεκεμβρίου, οπότε δεν τον έψαξε κανείς.
 
Μάλιστα, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι πριν από περίπου ένα μήνα, αφού δεν είχε πληρωθεί ο λογαριασμός της ΑΗΚ, λειτουργός της Αρχής μετέβη στην οικία και απέκοψε το ρεύμα.
 
Ο λειτουργός είχε χτυπήσει το κουδούνι της οικίας, ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε κάνεις και χωρίς να γνωρίζει ότι ο ένοικος βρισκόταν νεκρός από ενάμιση μήνα προηγούμενος.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο θάνατος του 60χρνου δεν οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια ή ατύχημα.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Εκτός πολυμερούς διάσκεψης η ΕΕ, παρά την πρόθεση εμπλοκής-Δεν ανησυχεί για την στάση των Βρετανών η Κυβέρνηση
Μαζικοί έλεγχοι σε όλες τις πόλεις από την Αστυνομία-Συλλήψεις και καταγγελίες
Η αντίσταση στη Λάρνακα και οι απόπειρες δολοφονίας το '74-«Ήμουν κρατούμενος και με υπέβαλλαν σε βασανιστήρια»
Ήταν εγγεγραμμένο στη σύζυγο του 78χρονου το φονικό όπλο-Είχε απειλήσει πρόσωπο που σχετίζεται με το θύμα
Κραυγή απόγνωσης από το Δήμαρχο Κάτω Πύργου για την περιοχή-«Κινδυνεύουμε με αφανισμό»
Αποφάσισε πρόσληψη μόνιμου προσωπικού στην Αρχή κατά της Διαφθοράς το Υπουργικό
Πώς η Mercedes παρέσυρε έντεκα άτομα στο Κολωνάκι-Σε παρκαδόρο εστιάζεται η προσοχή των Αρχών
Μετωπική επίθεση Άλματος στον Πρόεδρο για τη φυλάκιση ανηλίκων-«Φλερτάρει με την ακροδεξιά»
Αρνείται εμπλοκή στην απόπειρα φόνου στην Αμαργέτη ο 55χρονος-Υποστηρίζει πως ήταν σε γάμο
Το παρασκήνιο της στροφής Τραμπ για αποστολή Patriots στην Ουκρανία-Η συνάντηση και το τηλεφώνημα