Χειροπέδες και σε τρίτο για την υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας στην Πάφο

Στη σύλληψη τρίτου προσώπου χθες λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ προχώρησε η Αστυνομία Πάφου σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής περιουσίας.

 Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον ακόμη ενός προσώπου ηλικίας 38 ετών, ενώ για την υπόθεση τελούν ήδη υπό κράτηση άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 32 και 38 ετών.
 
Ο 38χρονος  τέθηκε υπό κράτηση ενώ ανακρινόμενος αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη με την υπόθεση.
 
Σύμφωνα με το ιστορικό της υπόθεσης οι δύο πρώτοι συλληφθέντες ηλικίας 38 και 32 ετών έγιναν αντιληπτοί από μέλη της Αστυνομίας, το βράδυ της 18ης Φεβρουαρίου, σε περιοχή της Πάφου, κατά τη διάρκεια περιπολίας για την πρόληψη του εγκλήματος. Τα μέλη της Αστυνομίας τους προσέγγισαν και τους υπέβαλαν σε έλεγχο, ενώ με τη συγκατάθεση των δύο υπόπτων ερευνήθηκε το αυτοκίνητο τους, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στο σημείο.
 
Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν μέσα στο αυτοκίνητο ηλεκτρικά εργαλεία, συγκεκριμένα πέντε σμυρίλια και δύο τράπανα, καθώς και μία ραπτομηχανή σε χάρτινο κιβώτιο, για την κατοχή των οποίων οι 38χρονος και 32χρονος δεν έδωσαν επαρκείς εξηγήσεις, με αποτέλεσμα να συλληφθούν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας και να τεθούν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
 
Οι δύο συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό τριήμερη κράτηση .
 
ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ακύρωση προαγωγών Ανώτερων υπαστυνόμων στην Αστυνομία. Μια από τα ίδια
Πούτιν: Είπαμε στο Ισραήλ ότι το Ιράν δεν έχει πρόθεση να αποκτήσει πυρηνικά όπλα
Λήφθηκαν δείγματα για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις από τη σορό άνδρα στην Αγία Νάπα
Οι IDF σκότωσαν τον επικεφαλής του σώματος των Φρουρών της Επανάστασης, υποστηρίζει το Ισραήλ
Χειροπέδες σε 23χρονο για υπόθεση ληστείας-Έγινε καταγγελία για επίθεση με ρόπαλα και κλοπή κινητού τηλεφώνου
Για προδοσία στη διπλωματία, κατηγορεί η Τεχεράνη την Ουάσιγκτον
Εργασίες προκάλεσαν πυρκαγιά κοντά σε μοναστήρι στην Ορούντα
Πυρκαγιά σε δωμάτιο ξενοδοχείου που διέμεναν υπάλληλοι-Στο Νοσοκομείο δυο πρόσωπα
Πραγματοποιούνται άλλες 15 πτήσεις από τη Λάρνακα προς Ισραήλ και Ιορδανία για επαναπατρισμό πολιτών
Τραγωδία στο Άγιο Όρος-68χρονος κατέρρευσε και πέθανε σε θαλάσσιο ταξί