Έστειλε τον 9χρονο γιο του στο νοσοκομείο από το ξύλο

Δεν πρόλαβε να πάρει εξιτήριο από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου όπου είχε νοσηλευτεί με πρόβλημα υγείας ένα 9χρονο αγόρι οικογένειας μεταναστών και εισήχθη στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων της Πάτρας, καθώς ο πατέρας του το ξυλοκόπησε αλύπητα χτυπώντας το με τα χέρια του και με μια... καρέκλα.

Το άτυχο παιδί νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με μικρής έκτασης τραύματα σε όλο του το σώμα και ειδικά στην πλάτη, όπου ο 31χρονος πατέρας του το χτύπησε με την καρέκλα, αφού πρώτα το χαστούκισε άγρια.

Για τον τραυματισμό του ενημερώθηκε η Εισαγγελία, που έδωσε παραγγελία να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

Την επέμβαση της Αστυνομίας προκάλεσαν το μεσημέρι της Τετάρτης περαστικοί στο παλιό λιμάνι της Πάτρας, όταν αντιλήφθηκαν τον ξυλοδαρμό του ανήλικου αγοριού από τον πατέρα του. Ο 31χρονος αλλοδαπός εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς του Β’ τμήματος το ίδιο βράδυ, συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

Δειτε Επισης

Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος της δολοφονίας στην Ελλάδα-Πού στρέφονται οι έρευνες για το δολοφόνο
«Ήμουν γεμάτη αίματα, με απείλησαν να μη μιλήσω»-Συγκλονίζει η κατάθεση της 14χρονης θύματος βιασμού
Κόλαση πυρός στην Εύβοια-Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες, μαίνεται ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά (vids&pics)
ΒΙΝΤΕΟ: Κοντά στα σπίτια η φωτιά στην Εύβοια-Μήνυμα του 112 για εκκένωση των Τσακαίων προς Στύρα
Μαφιόζικο χτύπημα βλέπει η ΕΛΑΣ για τη δολοφονία στην Αγία Παρασκευή-Θρίλερ με την ταυτότητα του θύματος
Εγκληματική οργάνωση από τελωνειακούς στη Θεσπρωτία-Έκαναν ελέγχους μόνο σε όσους δεν πλήρωναν
ΒΙΝΤΕΟ: Νέα πυρκαγιά στην Ελλάδα-Μεγάλη φωτιά στα Μεσοχώρια Εύβοιας
Βίασαν και εκβίασαν την 14χρονη για να μη μιλήσει οι 4 Ρομά-Σε άθλια κατάσταση βρήκε το παιδί πολίτης
Νεκρός με τρεις σφαίρες στον λαιμό άνδρας στην Αγία Παρασκευή-«Κλειδί» για την υπόθεση η ταυτότητα του
Έγκλημα στην Αγία Παρασκευή-Γάζωσαν άνδρα μέρα μεσημέρι, διέφυγε πεζός και με μάσκα ο δράστης