«Σε όποιον δεν αρέσει, ας παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα»

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Μάκης Αγγελόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ώρα για σπορ». 

«Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι εμείς δεν θα ράψουμε κοστούμι, ούτε στα μέτρα του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού. Όποιου δεν του αρέσει, ας πάει να παίζει μόνο στην Εuroleague. Ως εδώ. Πετυχαίνουμε όσα πετυχαίνουμε και δεν πρόκειται να ακολουθούμε τα τερτίπια του κάθε κακομαθημένου», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Όσο για το αν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει άμεσα το πρωτάθλημα, είπε: «Κακά τα ψέματα. Τα μπάτζετ διαμορφώνονται από τις ευρωπαϊκές συμμετοχές. Όταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν από 15 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ ο καθένας κι εμείς σχεδόν το 1/3, συγκεκριμένα 5,7 εκατ. ευρώ, αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και να τους κερδίσεις μία φορά, άντε δύο, αλλά σε μια σειρά αγώνων, να πρέπει να τους κερδίσεις τρεις φορές, είναι σχεδόν απίθανο. Αν λοιπόν δεν λυθεί αυτή η μασονία στον χώρο του μπάσκετ, αν δεν λυθεί αυτός ο διχασμός, το μπάσκετ δεν πρόκειται να πάει μπροστά. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Και είναι φτώχο για να είναι διχασμένο. Δεν πάει άλλο να κάνουν κουμάντο σε όλη την Ευρώπη 11 ομάδες στις 650. Και πιστεύω ότι θα τελειώσει αυτός ο ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού, λίαν συντόμως».

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης του Τζόκερ
Ο Τραμπ κρατά αποστάσεις από το σχέδιο Στάρμερ για την Παλαιστίνη-«Δεν το συζητήσαμε καν»
Ανέπεμψε τους Νόμους για ειδοποίηση γονέων σε απουσίες παιδιών ο Πρόεδρος-«Πρακτικά ανέφικτη η ρύθμιση»
Επιβεβαιώνει ότι ενημερώθηκε για τις κόντρες η Αστυνομία-Εκατοντάδες καταγγελίες στο δρόμο που έσβησε ο Κυριάκος
Συνελήφθη μητέρα για παιδική πορνογραφία στην Ελλάδα-Πωλούσε φωτογραφίες και βίντεο της 12χρονης κόρης της
Στο εδώλιο ο «Άλλος Άνθρωπος» και οι συγγενείς του-Παραπομπή Πολυχρονόπουλου για ξέπλυμα μαύρου χρήματος
Συνεχίζει τη μάχη για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης η ΑΗΚ-Χωρίς ρεύμα μόνο η Κισόυσα
Αναγνωρίζει το παλαιστινιακό κράτος εκτός αν το Ισραήλ συμφωνήσει σε κατάπαυση πυρός η Βρετανία
Νέα τοποθέτηση από Άλμα στον απόηχο των αντιδράσεων για τη φονική πυρκαγιά
Κατήγγειλε παρεμβάσεις της Τουρκίας στις «εκλογές» του 2020 ο Ακιντζί-Αντέδρασε ο Τατάρ