«Σε όποιον δεν αρέσει, ας παίζει μόνο στην Ευρωλίγκα»

Την αποχώρηση του Ολυμπιακού από τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό σχολίασε ο Μάκης Αγγελόπουλος, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ώρα για σπορ». 

«Το μόνο που μπορώ να πω τώρα είναι ότι εμείς δεν θα ράψουμε κοστούμι, ούτε στα μέτρα του Ολυμπιακού, ούτε του Παναθηναϊκού. Όποιου δεν του αρέσει, ας πάει να παίζει μόνο στην Εuroleague. Ως εδώ. Πετυχαίνουμε όσα πετυχαίνουμε και δεν πρόκειται να ακολουθούμε τα τερτίπια του κάθε κακομαθημένου», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Όσο για το αν μπορεί η ΑΕΚ να πάρει άμεσα το πρωτάθλημα, είπε: «Κακά τα ψέματα. Τα μπάτζετ διαμορφώνονται από τις ευρωπαϊκές συμμετοχές. Όταν ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός έχουν από 15 εκατομμύρια ευρώ μπάτζετ ο καθένας κι εμείς σχεδόν το 1/3, συγκεκριμένα 5,7 εκατ. ευρώ, αντιλαμβάνεσαι ότι μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και να τους κερδίσεις μία φορά, άντε δύο, αλλά σε μια σειρά αγώνων, να πρέπει να τους κερδίσεις τρεις φορές, είναι σχεδόν απίθανο. Αν λοιπόν δεν λυθεί αυτή η μασονία στον χώρο του μπάσκετ, αν δεν λυθεί αυτός ο διχασμός, το μπάσκετ δεν πρόκειται να πάει μπροστά. Το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο. Και είναι φτώχο για να είναι διχασμένο. Δεν πάει άλλο να κάνουν κουμάντο σε όλη την Ευρώπη 11 ομάδες στις 650. Και πιστεύω ότι θα τελειώσει αυτός ο ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού, λίαν συντόμως».

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ επιβεβαίωσε την απομάκρυνση Γουόλτς-Ο Μάρκο Ρούμπιο νέος σύμβουλος εθνικής ασφάλειας
Αυτοί καταζητούνται για την απόπειρα φόνου εναντίον 31χρονου στην Πάφο (pics)
Αποχωρεί ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Τραμπ-Έβαλε δημοσιογράφο σε απόρρητη συνομιλία για την Υεμένη
Βίντεο από τη συνδρομή του ελικοπτέρου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην πυρκαγιά στο Ισραήλ
Πρόστιμα ύψους 36 χιλ. ευρώ σε εργοδότες για αδήλωτη εργασία στη Λάρνακα-Έξι συλλήψεις
Νέα έκκληση Ζελένσκι να ασκηθεί «ισχυρή πίεση» στη Ρωσία για εκεχειρία
Ξεπέρασαν τις 400 οι συλλήψεις στην Κωνσταντινούπολη από τις συγκεντρώσεις για την Εργατική Πρωτομαγιά
Συνεχίζεται η μάχη με τις πυρκαγιές στο Ισραήλ-Τραυματίστηκαν 17 πυροσβέστες
Ακινητοποίηση οχημάτων FORD που βρίσκονται υπό ανάκληση λόγω αερόσακων ΤΑΚΑΤΑ-Στη δημοσιότητα η λίστα
Ανάλυση BBC: Επτά συμπεράσματα για τη συμφωνία των ΗΠΑ με την Ουκρανία για τα ορυκτά-Ποιος κερδίζει τι