Την αποκεφάλισαν γιατί δεν πήραν τα λύτρα–Σοκάρει το φρικιαστικό έγκλημα στο Μεξικό(vid&pic)

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα στο Μεξικό με μία γυναίκα να αποκεφαλίζεται καθώς ο άνδρας της όπως είπα οι απαγωγείς της δεν έδωσε τα λύτρα που του ζητούσαν.

Η Σουζάνα Καρέρα απήχθη από αγνώστους πριν από μία εβδομάδα έξω από σπίτι φιλικής οικογένειας, όπου είχε πάει να πάρει ένα απ’ τα παιδιά της στην πόλη Κοατσακοάλκος.

Η σορός της βρέθηκε στην άκρη ενός δρόμου και το κεφάλι της μέσα σε σακούλα με το εξής μήνυμα από πάνω: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».

Η γυναίκα ήταν με τον άνδρα της συνιδιοκτήτρια της εταιρείας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio. Οι απαγωγείς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ζητούσαν 4 εκατ. πέσος (177.000 ευρώ) για να την αφήσουν ελεύθερη.

Ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε μέσω του Facebook τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Έβαλε όρια ο Στάρμερ-«Δεν μπορεί να υπάρξουν συνομιλίες χωρίς τη συμμετοχή της Ουκρανίας»
Το γραπτό μήνυμα του Πάπα Φραγκίσκου στους πίστους-«Συνεχίζω με αυτοπεποίθηση τη νοσηλεία»
Κηδεύεται ο Χασάν Νασράλα-Χιλιάδες άνθρωποι με φωτογραφίες και σημαίες στα περίχωρα της Βηρυτού
Φρίκη στην Ινδία-Συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες και άγνωστοι βίαζαν 13χρονη επί πέντε χρόνια
Οι Γερμανικές εκλογές βάζουν τέλος στα ταμπού-Ποιες προκλήσεις θα αντιμετωπίσει η νέα Κυβέρνηση
Δύσκολες ώρες για τον Πάπα Φραγκίσκο-Τι φοβούνται οι γιατροί
«Ήταν μόνος σε σήραγγες για 500 μέρες, τον ανάγκασαν να φιλήσει τρομοκράτες»
Η Βρετανία αποκαλύπτει τη Δευτέρα «το μεγαλύτερο πακέτο κυρώσεων που δόθηκε» στη Ρωσία
Ο Τραμπ ξηλώνει τον αρχιστράτηγο και ακόμα δύο αρχηγούς όπλων του Πενταγώνου
Βίντεο της Χαμάς δείχνει δυο ομήρους να παρακολουθούν την απελευθέρωση άλλων ομήρων