Την αποκεφάλισαν γιατί δεν πήραν τα λύτρα–Σοκάρει το φρικιαστικό έγκλημα στο Μεξικό(vid&pic)

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το φρικιαστικό έγκλημα στο Μεξικό με μία γυναίκα να αποκεφαλίζεται καθώς ο άνδρας της όπως είπα οι απαγωγείς της δεν έδωσε τα λύτρα που του ζητούσαν.

Η Σουζάνα Καρέρα απήχθη από αγνώστους πριν από μία εβδομάδα έξω από σπίτι φιλικής οικογένειας, όπου είχε πάει να πάρει ένα απ’ τα παιδιά της στην πόλη Κοατσακοάλκος.

Η σορός της βρέθηκε στην άκρη ενός δρόμου και το κεφάλι της μέσα σε σακούλα με το εξής μήνυμα από πάνω: «Αυτό μου συνέβη επειδή ο άνδρας μου χρονοτριβούσε και δεν πλήρωνε τα λύτρα».

Η γυναίκα ήταν με τον άνδρα της συνιδιοκτήτρια της εταιρείας προϊόντων αλουμινίου Pexaluminio. Οι απαγωγείς σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ζητούσαν 4 εκατ. πέσος (177.000 ευρώ) για να την αφήσουν ελεύθερη.

Ο επιχειρηματίας επιβεβαίωσε μέσω του Facebook τον τραγικό θάνατο της γυναίκας του και ευχαρίστησε όσους του συμπαραστάθηκαν όλη την προηγούμενη εβδομάδα.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δειτε Επισης

Ο Τραμπ καλεί την Ευρώπη να δράσει εναντίον της μετανάστευσης εκτός ελέγχου
Ο στρατός του Σουδάν κατηγορεί τον στρατάρχη Χαφτάρ της Λιβύης πως εξαπέλυσε επίθεση στα σύνορα
Πάνω από 100 συλλήψεις στις διαδηλώσεις στο Λος Άντζελες-Απαγόρευση νυχτερινής κυκλοφορίας
Εντοπίστηκε πτώμα κοντά σε λεηλατημένα καταστήματα στο Λος Άτζελες
Εξοργισμένο το Ισραήλ για τις κυρώσεις κατά Υπουργών του
Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προσθέτει το Μονακό στον κατάλογό της με τις χώρες υψηλού κινδύνου για ξέπλυμα
Ποσότητα ναρκωτικών «μαμούθ» κατασχέθηκε στο Μεξικό-Στρατιωτική επιχείρηση σε μυστικά εργαστήρια
Σε ισόβια κάθειρξη καταδικάστηκαν δύο εμπλεκόμενοι στην υπόθεση της δολοφονίας της δημοσιογράφου Γκαλίτσια
Τριήμερο εθνικό πένθος στην Αυστρία-«Σκοτεινή μέρα στην Ιστορία της χώρας μας»
Νέος «ενδυματολογικός κώδικας» για τις γυναίκες στη Συρία-Καλούνται να φορούν «φαρδιά και σεμνά» ρούχα και μπουρκίνι