Μένει στη Μάντσεστερ Γ. ο Σόλσκιερ!

Τελειώνει το θέμα προπονητή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να παραμένει στον πάγκο της και τη νέα σεζόν. 

Σημερινό δημοσίευμα της Sun μεταφέρει μια πληροφορία η οποία ουσιαστικά επισφραγίζει τη διατήρησή του στο τιμόνι των «κόκκινων διαβόλων». Ο Νορβηγός φέρεται να είχε δείπνο με τον Εντ Γούντγουορντ, τον εκτελεστικό διευθυντή της Γιουνάιτεντ σε εστιατόρια ιταλικής κουζίνας στο οποίο συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους. 

Οι δύο άντρες τα είπαν για περίπου τρεις ώρες, συζητώντας τα πάντα που αφορούν την ομάδα και το μέλλον αυτής, θέτοντας τις βάσεις για τα όσα θα ακολουθήσουν. 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ανακοίνωση για το θέμα μέχρι και το τέλος της σεζόν. Η επισημοποίηση του νέου deal θα γίνει το καλοκαίρι όταν και θα έχει ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα Αγγλίας.
Πηγή: sport-fm.gr

Δειτε Επισης

Παρατηρούνται αναζωπυρώσεις στη Λεμεσό, στο σημείο δυνάμεις πυρόσβεσης-Ετοιμάζεται η έκθεση γεγονότων
«Η Ευρώπη υποχώρησε για να διασωθεί»-Γιατί συμφώνησε με τον Τραμπ δασμούς 15%
Κατοχύρωση επαγγέλματος ζητούν οι μεταφορείς Skip-Καταγγέλλουν κλείσιμο μονάδας ανακύκλωσης για απόβλητα (pics)
Συγκινητική εικόνα με τη διάσωση ηλικιωμένου που περικυκλώθηκε από τις φλόγες-«Ο παππούς που έγινε παππούς μας…»
Δήμος Αμοργού για τη συμπλοκή στο πανηγύρι: Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό του νησιού
Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους
Κατέκαψε το 1,3% του νησιού η φονική πυρκαγιά-«Οι κοινότητες χρειάζονται δεκαετίες για να ανακάμψουν»
Απομένουν πέντε μάρτυρες για την υπόθεση Γιαννάκη-Πίεση και στις δύο πλευρές για ολοκλήρωση τη διαδικασίας