Η Τζώρτζια στο ψηφοδέλτιο του ΔΗΣΥ, ναυαγεί οριστικά της Βίσση

Συμπληρώνεται το παζλ της σύνθεσης του ψηφοδελτίου του ΔΗΣΥ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές, ένα 24ωρο πριν από την αυριανή διαδικασία υποβολής των υποψηφιοτήτων.
 
Λευτέρης Χριστοφόρου, Νίκος Τορναρίτης και Ελένη Σταύρου εξήγγειλαν ήδη τις υποψηφιότητές τους, ενώ δεδομένη θεωρείται πλέον και συμπερίληψη του δημοσιογράφου Λουκά Φουρλά στο ψηφοδέλτιο του κόμματος ως αριστίνδην.
 
Επιπλέον, μια θέση στο Συναγερμικό ψηφοδέλτιο φαίνεται να κλειδώνει ο πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας Κύπρου Παναγιώτης Σεντώνας, ενώ το νέο όνομα που έρχεται να προστεθεί και να ολοκληρώσει την εξάδα των υποψηφίων του ΔΗΣΥ για τις Ευρωεκλογές είναι αυτή της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του κόμματος Τζώρτζιας Κωνσταντίνου Παναγιώτου.
 
Αξίζει να σημειωθεί πως το φλερτ που αναπτύχθηκε μεταξύ της Πινδάρου και της Άννας Βίσση δεν μετουσιώθηκε τελικά σε αρραβώνα και έτσι η δημοφιλής τραγουδίστρια δεν θα ενισχύσει την εκλογική προσπάθεια του ΔΗΣΥ.
 
Το απόγευμα, το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος ενημερώνεται και συζητά αναφορικά το ψηφοδέλτιο για τις Ευρωεκλογές.

Δειτε Επισης

Έτοιμος να μπει στην κούρσα για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Μυριάνθους-«Αναμένουμε να πούμε Χριστός Ανέστη»
Την Παρασκευή καταθέτει πρόταση για την προεδρία της ΕΔΕΚ ο Ευσταθίου-«Θα ανοίξουμε δρόμο για όλους»
Στήνει το κόμμα και ετοιμάζεται για τη μάχη των Βουλευτικών η Δημοκρατική Αλλαγή
Το σενάριο πίσω από την στρατηγική Ευσταθίου, το νομικό παραθυράκι και η αντεπίθεση των διαγραφέντων
Με αναφορές στις κυπρογενείς υποχρεώσεις της Τουρκίας η ομιλία Αννίτας στο ΕΛΚ
Κίνηση ματ από Κωστή Ευσταθίου-Ανακοινώνει υποψηφιότητα για την προεδρία της ΕΔΕΚ
Μπαχρέιν και Κυπριακή Δημοκρατία προωθούν συνεργασία και διμερείς σχέσεις
Επίθεση Κυβέρνησης σε ΑΚΕΛ για την διαμαρτυρία στο Προεδρικό-«Εξυπηρετεί ιδεολογικές αγκυλώσεις»
Επανεμφανίστηκε με σφοδρή επίθεση η Πρωτοβουλία για την ΕΔΕΚ-«Ο Σιζόπουλος συνεχίζει την καταστροφική πορεία»
Χρήσιμη χαρακτηρίζει την έκθεση της Ελεγκτικής το Υπουργείο Γεωργίας για το υδατικό-«Προτεραιότητα η μόνιμη επίλυση»