Τελική ευθεία για τα πλέι οφ

Στην τελική του ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα καλαθόσφαιρας ΟΠΑΠ Basket League και επικρατεί αγωνία για την ομάδα που θα καταλάβει την τέταρτη θέση και ταυτόχρονα το πολυπόθητο εισιτήριο για τα φετινά πλέι οφ.
 
Πολύ σημαντική είναι η σημερινή μέρα (Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου) με δύο αναμετρήσεις «φωτιά»! Στην Λεμεσό, ο Απόλλωνας που έχει το βαθμολογικό προβάδισμα, αντιμετωπίζει την Ένωση Νέων Παραλιμνίου. Οι γηπεδούχοι με νίκη όχι μόνο θα διατηρήσουν το προβάδισμα, αλλά θα αυξήσουν την διαφορά τους από δύο αντιπάλους τους. Και είναι πολύ σημαντικό αυτό για την ομάδα του Φώτη Τακιανού, καθώς ακολουθούν τρία παιχνίδια με τους τρεις πρωτοπόρους του Πρωταθλήματος. Η ΕΝΠ παίζει το τελευταίο της χαρτί, αν και έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία και καλείται να προσπεράσει τρεις ομάδες για να φτάσει στα πλέι οφ.
 
Την ίδια ώρα με την αναμέτρηση της Λεμεσού, θα διεξαχθεί και αυτή στο «Ελευθερία» ανάμεσα στην ΕΘΑ και την ΑΕΛ. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν και βρίσκονται πίσω από τον Απόλλωνα με 2 βαθμούς απόσταση. Ο ηττημένος μοιάζει να… χάνεται από αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση, ενώ ο νικητής θα διατηρήσει τις ελπίδες του ζωντανές για το κυνήγι της τετράδας.
 
Βαθμολογία:
4. Απόλλων        24β
5. ΕΘΑ                  22β
6. ΑΕΛ                   22β
7. ΕΝΠ                  21β
 
Πρόγραμμα (με αστεράκι * οι εκτός έδρας αγώνες):
Απόλλων: ΕΝΠ, ΑΕΚ*, ΑΠΟΕΛ, Κεραυνός*, Ομόνοια
ΕΘΑ: ΑΕΛ, ΕΝΠ*, ΑΕΚ, ΑΠΟΕΛ*, Κεραυνός
ΑΕΛ: ΕΘΑ*, Ομόνοια*, ΕΝΠ, ΑΕΚ*, ΑΠΟΕΛ
ΕΝΠ: Απόλλων*, ΕΘΑ, ΑΕΛ*, Ομόνοια*, ΑΕΚ
 

Δειτε Επισης

Με τα επιτεύγματα της Κυβέρνησης για τους εργαζόμενους το μήνυμα του ΠτΔ για την Εργατική Πρωτομαγιά
Πέρασαν χειροπέδες σε 16χρονο για εμπρησμό μοτοποδηλάτου στη Λευκωσία-Κλάπηκε την ίδια νύχτα
Εικοσιένα χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ-«Το ισχυρότερο εφόδιο στον αγώνα για επίλυση του Κυπριακού»
Νέα επίθεση εναντίον ντελιβερά στη Λεμεσό-Τον χτύπησαν με μεταλλικά αντικείμενα και τον λήστεψαν
Αεροδιακομιδή μέλους πληρώματος εμπορικού πλοίου στην Πάφο-Ενεργοποιήθηκε το σχέδιο ΝΕΑΡΧΟΣ
Αγώνας για μια εξέταση στο ΤΑΕΠ-Καταγγελίες για ώρες ταλαιπωρίας ασθενών χωρίς καν να εξεταστούν
Σύγχυση για τα φαρμακεία στην Αγία Νάπα-Πώς απαντούν οι Φαρμακευτικές Υπηρεσίες
Τα νέα δεδομένα για τη γνώση αρμοδίων από το 2017 για τους ΤΑΚΑΤΑ και οι κρίσιμες καταθέσεις από διευθυντές ΤΟΜ
Πάει για αυλαία η υπόθεση πυροβολισμών έξω από Κεντρικές-Σε ρόλο συνηγόρου υπεράσπισης ο πρώην βαρυποινίτης
Έβαλε φιμέ τζάμια μια μέρα πριν την εξαφάνιση Περικλέους ο Χάκερ-Η μυστήρια επίσκεψη του σε ξενοδοχείο της πόλης