Στο κελί ο ένας μετά τον άλλο για την επίθεση και τη ληστεία σε περίπτερο στη Λευκωσία

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας για ανανέωση του διατάγματος κράτησης τους, οδηγήθηκαν σήμερα δύο πρόσωπα, ηλικίας 38 και 36 ετών, που τελούσαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, κλοπής, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, μεταφοράς και χρήσης επιθετικού οργάνου και μεταφοράς μαχαιριού. Το Δικαστήριο, ανανέωσε το διάταγμα κράτησης τους, για άλλες οκτώ μέρες.
 
Επίσης, για την ίδια υπόθεση, ενώπιον του Δικαστηρίου παρουσιάστηκε και 32χρονος, ο οποίος συνελήφθη χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Το Δικαστήριο εξέδωσε εναντίον του επίσης διάταγμα οκταήμερης κράτησης.
 
Η υπόθεση διαπράχθηκε στη Λευκωσία, το απόγευμα της 25ης Ιανουαρίου 2019. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, γύρω στις 7.50μ.μ. της 25ης Ιανουαρίου, τέσσερα πρόσωπα, τα οποία κρατούσαν ρόπαλα και μαχαίρια, εισήλθαν σε περίπτερο στη Λευκωσία και αφού προκάλεσαν ζημιές στις βιτρίνες και τα ψυγεία, φέρονται να έκλεψαν από την ταμειακή μηχανή, χρηματικό ποσό ύψους €300 περίπου.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέμπτη σύλληψη για τη ληστεία και πρόκληση ζημιών σε περίπτερο στη Λευκωσία

Δειτε Επισης

Εισβολή κουκουλοφόρων σε ελληνικό πανεπιστήμιο Στον νοσοκομείο φοιτητής που χτυπήθηκε με πυροσβεστήρα
Χειροπέδες σε τρεις ανήλικους για το χάος του Μεγάλου Σαββάτου στα Λειβάδια
Απειλές για τη ζωή της δέχεται Τ/κ δημοσιογράφος που έγραφε για τον Φαλγιαλί
ΒΙΝΤΕΟ: Βοήθεια από την Κύπρο ζήτησε το Ισραήλ για την αντιμετώπιση των τρομακτικών πυρκαγιών
«Σήμερα είχαμε παραλαβή»-Πώς ο 59χρονος έστελνε φωτογραφίες και βίντεο στον «στρατολογητή»
Διέκοψε τη στατική φρούρηση συναγωγών ο Αρναούτης, έντονη αντίδραση Αρχιραβίνου-«Λανθασμένη απόφαση, ο κίνδυνος είναι εκεί»
Κατέσχεσαν αδήλωτα πολυτελή είδη οι Αρχές στο αεροδρόμιο Λάρνακας (pics)
Στον κόσμο του το τουρκικό ΥΠΑΜ-Υποστηρίζει πως επιχειρείται αναβίωση της... «τρομοκρατικής νοοτροπίας της ΕΟΚΑ»
Κακόβουλη η πυρκαγιά στα Μανδριά-Τέθηκε υπό έλεγχο αφού έκαψε 1,5 εκτάριο
Κατάσχεση από Τμήμα Τελωνείων μεγάλης ποσότητας φυτοφαρμάκων λόγω λανθασμένης σήμανσης