Στη Λευκωσία με επίκεντρο τα ενεργειακά ο Ισραηλινός Πρόεδρος

Επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί σήμερα ο Πρόεδρος του Ισραήλ Ρόιβεν Ρίβλιν. Η επίσκεψη, σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Πρόδρομο Προδρόμου, εντάσσεται στο πλαίσιο των πολύ στενών σχέσεων των δύο χωρών και της συνεχούς προσπάθειας για την καλλιέργεια και την αναβάθμισή τους.
 
Στο πλαίσιο της επίσκεψης θα πραγματοποιηθεί κατ’ ιδίαν συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας και του κ. Ριβλίν και σύσκεψη αντιπροσωπειών. Επίσης, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παραθέσει επίσημο γεύμα στον Ισραηλινό ομόλογό του, παρουσία του Προέδρου της Βουλής και της πολιτικής ηγεσίας, ενώ ο κ. Ριβλίν θα επισκεφθεί και το μνημείο κυπρο-ισραηλινής φιλίας.
 
Στην ατζέντα των επαφών των δύο Προέδρων θα βρίσκεται η ενεργειακή συνεργασία και η σχέση των χωρών στον τομέα της ασφάλειας, καθώς και η περαιτέρω συνεργασία σε άλλους τομείς. Αναμένεται, επίσης, να συζητηθούν περιφερειακά ζητήματα, καθώς και το Κυπριακό.
 
Σημειώνεται ότι, ενόψει της επίσκεψης του Προέδρου του Ισραήλ, η Αστυνομία θα λάβει αυξημένα μέτρα ασφάλειας. Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, θα υπάρξουν κατά διαστήματα ολιγόλεπτες αποκοπές δρόμων, τόσο στην επαρχία Λευκωσίας όσο και στην επαρχία Λάρνακας.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διμερείς σχέσεις, ενεργειακή συνεργασία και ασφάλεια στο επίκεντρο της συνάντησης Αναστασιάδη-Ρίβλιν
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αστακός αύριο η Κύπρος, ενόψει της επίσκεψης του Ισραηλινού Προέδρου
 

Δειτε Επισης

Οργή στο Βέλγιο για οδηγό που σκότωσε το σκυλί του σέρνοντάς το για χιλιόμετρα-Βρήκαν το σπίτι του και το έκαψαν
Εκατοντάδες τραυματίες από τη φωτιά στη Μασσαλία-Φόβοι ότι ο Μιστράλ θα τη θέσει ξανά εκτός ελέγχου
Αποκαλύψεις για Μουρτζούκου-Σοκάρουν οι ομοιότητες με Πισπιρίγκου, επιχείρησε να σκοτώσει το μωρό της 4 φορές
Τουλάχιστον 161 αγνοούμενοι και 110 νεκροί από τις καταστροφικές πλημμύρες στο Τέξας
Οικογενειακή τραγωδία στη Λεμεσό-Σκότωσε τον πατέρα του και τηλεφώνησε στην Αστυνομία 48χρονος
«Υπεύθυνη» για την αναστολή δίωξης του πολιτικού, «υπεύθυνη» για το μέλλον της επανακαταχώρησης της υπόθεσης
Μίλησε σαν πολιτικός, έριξε νερό στον μύλο της πολιτικής αντιπαράθεσης ο Αγγελίδης
Το «όχι» συνεπάγεται με «όχι», οτιδήποτε άλλο είναι βιασμός... Από θύματα θύτες λόγω στερεοτυπικών αντιλήψεων
Τουλάχιστον 108 νεκροί από τις πλημμύρες στο Τέξας-Αγνοούνται τέσσερα παιδιά
Επισήμανε την αρτιότητα του ΚΣΕΔ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης-«Αποτελεί κέντρο αριστείας στην περιοχή»