Καταγγέλλει τη διαιτησία του Ροβέρτου Κώστα για έντεκα σημεία

Την απόφαση να καταγγείλει τη διαιτησία του Ροβέρτου Κώστα, στον αγώνα με τον Άρη γνωστοποίησε μέσω ανακοίνωσής της η διοίκηση του Εθνικού Άχνας. 

Η ανακοίνωση:

«Το Αθλητικό  Σωματείο Εθνικός Άχνας ενημερώνει ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία του Διαιτητή  του χθεσινού αγώνα μεταξύ του Άρη Λεμεσού και του Εθνικού Άχνας. Η καταγγελία αποτελείται από 11 σημεία. 

Όσον αφορά τις δηλώσεις του παράγοντα του Άρη κ. Γιάννη Βιολάρη, θα θέλαμε να σημειώσουμε   τα εξής (κάτι το οποίο μπορείτε να διαπιστώσετε από μόνοι σας αν παρακολουθήσετε το βίντεο του αγώνα):

1. Παράγοντες και των δύο ομάδων (συγκεκριμένα μόνο ένας από το δικό μας Σωματείο) εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο για να κατευνάσουν τα πνεύματα μετά το δεύτερο γκολ που πέτυχε η ομάδα του Άρη και μετά από παρότρυνση του Παρατηρητή. Στο ολοκληρωμένο βίντεο του παιχνιδιού φαίνεται καθαρά ότι οι περισσότεροι παράγοντες που βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου είναι αυτοί του Άρη.

2. Πραγματικά διερωτόμαστε με ποιο τρόπο δεν διατηρήσαμε το Fair Play. Στην αμέσως προηγούμενη φάση από το δεύτερο γκολ που σημείωσε η ομάδα μας, υπήρξε πτώση δύο ποδοσφαιριστών, ενός από κάθε ομάδα. Ο ποδοσφαιριστής του Άρη σηκώθηκε αμέσως ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές του Άρη που εμπλέκονται στη φάση δεν σταμάτησαν σε καμία περίπτωση και ακολουθούν τη φάση καθ’ όλη τη διάρκειά της.  

3. Για όλες τις άλλες αναφορές… ο κάθε ένας μπορεί να κρίνει. Για καλή μας τύχη, ο αγώνας ήταν τηλεοπτικός».

Δειτε Επισης

Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο
Συμφωνίες με Ελλάδα για διασταυρούμενες μεταμοσχεύσεις νεφρών ενέκρινε η Βουλή
Xαιρετίζει τη ψήφιση πρότασης νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές το ΥΠΕΣ-«Τέλος στο αδιέξοδο για 9.497 περιπτώσεις»