«Οι έξι βαθμοί της Ανόρθωσης θα αφαιρεθούν από το επόμενο πρωτάθλημα»

Εάν η Ανόρθωση χάσει στην ένσταση την οποία προχώρησε ο Απόλλωνας, τότε οι έξι βαθμοί θα της αφαιρεθούν από το επόμενο πρωτάθλημα, ανέφερε ο νομικός Κρις Τριανταφυλλίδης σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM 95.0.

Ο γνωστός δικηγόρος, αναφέρθηκε στην υπόθεση του Φράνσις Ουζόχο και δεν δίστασε να δώσει την άποψη του για την απόφαση που θα παρθεί στη συνέχεια και τόνισε πως οποιαδήποτε απόφαση αφαίρεσης βαθμών δεν θα είναι για τη φετινή σεζόν.

Όπως ανέφερε, αυτό το γεγονός συμβαίνει διότι το παιχνίδι της κόντρα στον Απόλλωνα είναι για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και η πιθανή τιμωρία που θα επιβληθεί στην Ανόρθωση μεταφέρεται για το επόμενο πρωτάθλημα. Η προηγούμενη ένσταση της ΑΕΚ κόντρα στην Πάφο για το θέμα του Σωτήρη Ζαντή, δεν έχει καμιά σχέση με την τωρινή. Η παφιακή ομάδα τιμωρήθηκε με -6 πριν από λίγο καιρό, λόγω του ότι ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να γίνει τον πρώτο γύρο.

Δειτε Επισης

Από τις βόμβες στη διπλωματία-Τι συζητούν ΗΠΑ και Ιράν πίσω από κλειστές πόρτες για ένα πυρηνικό deal
Καταζητεί την 37χρονη Νάταλυ Τζιαπούρα η Αστυνομία (pic)
Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο καλεί το Ισραήλ να συμμορφωθεί πλήρως με το διεθνές ανθρωπιστικό δίκαιο
Συνελήφθη ο διαβόητος ναρκέμπορος «El Fito»-Είχε διατάξει τη δολοφονία προεδρικού υποψηφίου το 2023
Μετά το Ιράν, Τραμπ και Νετανιάχου συμφώνησαν να τελειώσουν και τον πόλεμο στη Γάζα σε δύο εβδομάδες
Διευκρινίσεις από Citroën με ελαττωματικό αερόσακο ΤΑΚΑΤΑ αναμένει το ΤΟΜ
Θεσπίζεται πλαίσιο παροχής υπηρεσιών κοινοτικής νοσηλευτικής και μαιευτικής
Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων