Την Τρίτη η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών συζητά το Brexit

Η Κοινοβουλευτική Επιτροπή Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων συζητά την προσεχή Τρίτη, στην παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών τις εξελίξεις αναφορικά με το Brexit και τις συνέπειες που θα επέλθουν στην Κύπρο.
 
Τη συζήτηση ανακοίνωσε από το βήμα της Ολομέλειας της Βουλής ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Γιώργος Λιλλήκας, όταν ο Πρόεδρος του ΔΗΚΟ Νικόλας Παπαδόπουλος ήγειρε θέμα συζήτησης του Brexit από την Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο του Κεφαλαίου Δ’.
 
Ο Πρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Συλλούρης είπε πως στη Σύσκεψη Αρχηγών κατατέθηκε η σκέψη να συζητηθεί σε Επιτροπή πρώτα και να ετοιμαστεί το συντομότερο δυνατό έκθεση προς την Ολομέλεια.
 
Ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε ότι συμφωνεί με τη συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών, αλλά παρατήρησε ότι ανεξάρτητα από τη συζήτηση στην Επιτροπή Εξωτερικών, επειδή για την Κύπρο είναι πολύ σημαντικό, θα πρέπει να συζητηθεί στην Ολομέλεια.
 
Με βάση τα όσα ανέφερε ο Πρόεδρος της Βουλής, πρόθεση είναι να συζητηθεί και από την Ολομέλεια της Βουλής.

Δειτε Επισης

Σαφές μήνυμα βρετανών βουλευτών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»
Επίσκεψη Ολγκίν στη νεκρή ζώνη στην περιοχή Λεύκας
Ειδοποίηση να παραδοθεί για έκτιση της ποινής από Δικαστήριο της Τουρκίας στον Λεβέντ
Ταυτόχρονη αντεπίθεση ΑΚΕΛ και Ειρήνης-Κατηγορεί Αγγελίδη για αλαζονεία, «μαζί μας συνωμότησε και το ΕΔΑΔ»
Συνεχίζει το παραλήρημα ο Τατάρ-«Ο Αναστασιάδης είπε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών»
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»
Ιστορική χαρακτήρισε την επίσκεψη Αούν ο Πρόεδρος-Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και εξελίξεις στη Μ. Ανατολή
Βούληση για ενίσχυση διμερούς συνεργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος στον Αούν-Τον προσκάλεσε στη Διάσκεψη Ηγετών