Αλέγκρι: Θα επιστρέψω τον Ιούνιο, δεν θέλω να κάνω άσχημη επιλογή

Yπομονή θα χρειαστεί να κάνουν όσοι θέλουν να ξαναδούν τον Μάσιμο Αλέγκρι να επιστρέφει άμεσα στους πάγκους, με τον πρώην τεχνικό των Γιουβέντους και Μίλαν να αποκαλύπτει μέσω συνέντευξής του στο ESPN πως θέλει να είναι πολύ προσεκτικός στο επόμενο βήμα του και για αυτό θα επανακάμψει στους πάγκους από τη νέα αγωνιστική σεζόν.

"Θα επιστρέψω τον Ιούνιο. Δεν ξέρω αν θέλετε να την αποκαλέστε σεζόν αγρανάπαυσης ή όχι. Με τον Τζοβάνι Μπρανκίνι πήραμε αμέσως αυτή την απόφαση μετά το αντίο στην Γιουβέντους.

Η επόμενη σεζόν θα είναι σημαντική για μένα. Η επιλογή που πρέπει να κάνω θα είναι πολύ σημαντική, θα πρέπει να είμαι προετοιμασμένος.

Μετά από πέντε χρόνια στην Γιουβέντους και έναν χρόνο εκτός ποδοσφαίρου, δεν θέλω να επιστρέψω στους πάγκους και να μην τα πάω καλά", δήλωσε αρχικά ο επιτυχημένος Ιταλός τεχνικός, για να προσθέσει:

"Έπαιξα ποδόσφαιρο για 18 χρόνια και προπόνησα ομάδες για άλλα 16. Σταμάτησα μετά από 34 χρόνια και είμαι ευτυχισμένος έτσι.

Μπορώ να μελετώ, να μιλάω με άλλα άτομα, να κάνω πράγματα για μένα στην ιδιωτική μου ζωή και να απολαμβάνω πάθη όπως το θέατρο, οι εκθέσεις ζωγραφικής ή το διάβασμα βιβλίων".

Πέρα ωστόσο από τον αρκετό ελεύθερο χρόνο που έχει στη διάθεσή του πλέον, ο Αλέγκρι δεν έκρυψε πως παρακολουθεί μαθήματα αγγλικών, αφήνοντας ουσιαστικά να εννοηθεί πως κάνει ό,τι μπορεί για να είναι έτοιμος να ζήσει και μία προπονητική εμπειρία εκτός Ιταλίας.

"Κάνω μαθήματα αγγλικών στο Μιλάνο, όπου διαμένω. Αρχίζω να μιλάω καλά, δυσκολεύομαι όσον αφορά στο να ακούω και να καταλαβαίνω τους άλλους.

Εάν μιλούν πιο αργά, τα καταφέρνω. Παρακολουθώ επίσης αγγλικές ταινίες και διαβάζω βιβλία για να βελτιωθώ στην κατανόηση της αγγλικής γλώσσας".

Πηγή: sport24.gr

Δειτε Επισης

Συγκλονιστικό βίντεο-Η στιγμή που πυροσβέστης ανεβαίνει σε σκεπή φλεγόμενου σπιτιού στην Παλαιά Φώκαια
Η τοποθέτηση Μητσοτάκη για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ-«Δεν έχω ενημερωθεί πλήρως για το περιεχόμενο της δικογραφίας»
Σε ταραγμένα νερά η Κυβέρνηση στην Ελλάδα-Έβαλε φωτιά το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ, έντονες πιέσεις δέχεται η ΝΔ
Εκτελέστηκε στην Ιαπωνία ο «δολοφόνος του Τwitter» που σκότωσε και διαμέλισε εννέα άτομα-Πώς έβρισκε τα θύματά του
Η ΕΕ έτοιμη για εμπορική συμφωνία με ΗΠΑ διαμηνύουν Ευρωπαίοι ηγέτες
Καμένα σπίτια άφησε πίσω της η φωτιά στην Παλαιά Φώκαια-Εικόνες καταστροφής
To Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επαναλαμβάνει την υποστήριξή του στην Ουκρανία και ετοιμάζει νέες κυρώσεις για τη Ρωσία
Στους 65 ανήλθαν οι νεκροί στη Γάζα-Καταγγέλλει γενοκτονία η Ισπανία
Ισραηλινά ΜΜΕ: Παρασκηνιακή συμφωνία Τραμπ με Νετανιάχου για λήξη του πολέμου στη Γάζα -
Συμφωνία των 27 της ΕΕ για την παράταση των κυρώσεων στη Ρωσία