Έγινε κι αυτό στις ΗΠΑ: 5χρονος πήγε στο δικαστήριο με μάρτυρες όλο το νηπιαγωγείο

Τη στήριξη όλης της τάξης του είχε ένα πεντάχρονο αγόρι στο Μίσιγκαν των ΗΠΑ κατά τη δίκη για την υιοθεσία του από την ανάδοχη οικογένειά του. 
 
Ο 5χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο την Πέμπτη προκειμένου να παραστεί στην τυπική ακροαματική διαδικασία που θα «σφράγιζε» την υιοθεσία του από τους επί έναν χρόνο ανάδοχους γονείς του.
 
Το ενθουσιώδες κοινό έδειχνε με κάθε τρόπο τη στήριξή του στο 5χρονο αγόρι, κρατώντας αυτοσχέδιες χάρτινες καρδιές και ζητωκραυγάζοντας σε κάθε ευκαιρία.
 
Συγκινημένος ο δικαστής, αφού τόνισε πως ήταν η πρώτη φορά στην επαγγελματική του πορεία που φιλοξενούσε ένα ολόκληρο νηπιαγωγείο, δεν παρέλειψε να ρωτήσει όλους τους παρόντες στο δωμάτιο για τη σχέση τους με τον Μάικλ.
 
Τα παιδάκια του παιδικού σταθμούς έδωσαν τις πιο αποστομωτικές απαντήσεις, όταν καθένα με τη σειρά του στέκονταν όρθιο και κατέθετε ενώπιον του δικαστηρίου: «Αγαπώ τον Μάικλ» ή «Ο Μάικλ είναι ο καλύτερός μου φίλος».
 
Σύμφωνα με τους θετούς γονείς του παιδιού, την έκπληξη προς τον συμμαθητή τους οργάνωσε η δασκάλα του, η οποία ήταν και εκείνη που έδωσε στην ανάδοχη οικογένεια την ιδέα να προχωρήσουν στην υιοθεσία του αγοριού.
 
Οι θετοί γονείς του μικρού φιλοξενούσαν τον τελευταίο χρόνο τον Μάικλ και όπως λένε, είχαν ενθουσιαστεί από το πόσους πολλούς φίλους είχε.
 
Πηγή: Cnn.gr
 

Δειτε Επισης

Τουλάχιστον 20 συλλήψεις για τη φονική φωτιά στα Σκόπια-«Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο»
Προανήγγειλε επαφές με Πούτιν για την Ουκρανία Τράμπ-Θα συνομιλήσουν την Τρίτη
Βομβαρδίζει τον Λίβανο το Ισραήλ-Υποστηρίζει πως ανταποδίδει τα πυρά
Ένας νεκρός και τρεις τραυματίες από έκρηξη στο διυλιστήριο του Ριαζάν της Ρωσίας
Στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Πάπα Φραγκίσκου μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο
Υπόθεση διαφθοράς ερευνούν οι Αρχές για την πυρκαγιά σε Β. Μακεδονία-Εγκαυματίες μεταφέρθηκαν στην Ελλάδα
Αδιάκοπο σφυροκόπημα των ΗΠΑ στην Υεμένη-Ζητούν από τους Χούθι να υποχωρήσουν
Για τερματισμό κυρώσεων και προμήθεια μαχητικών συζήτησε τηλεφωνικά με τον Τραμπ ο Ερντογάν
Άνδρας έβαλε φωτιά σε γυναίκα μέσα σε τραμ στη Γερμανία-Aνθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του
Πάπας Φραγκίσκος: «Αντιμετωπίζω μια δοκιμασία, είμαι στο πλευρό πολλών άρρωστων αδελφών»